Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови до мешканців громади!

Дата: 06.03.2022 12:33
Кількість переглядів: 213

Дорога громадо! Дякуючи нашим Захисникам, ми зустрічаємо новий день…вже одинадцятий…одинадцятий день війни! Хто б міг подумати, що таке можливо у 2022 році? Впевнений – ніхто! Жодна людина навіть у найстрашнішому сні не могла такого уявити… окрім одного, котрий змусив жити у часи кривавої війни!

Та ми тримаємося! Ми боремося! Наша стійкість і патріотизм неодмінно принесуть нам перемогу! Інакше і бути не може! Бо правда з нами, весь світ навколо нас і Україна за нами! Цей шлях, який ми нині долаємо, дуже тяжкий, для декого непосильний, для багатьох – виклик!

Сьогодні, звертаючись до Вас, хочу зазначити, що внесок кожного вагомий! У нас відсутній час для переходу на особистості, поливання брудом. Ніхто з нас не може дозволити собі навіть на мить забути про війну, про всі її жахіття, про наших загиблих Захисників?

Допомагайте нашим Захисникам! І мова не тільки про фізичну допомогу, про матеріальну підтримку, їжу, одяг чи медикаменти, які, дійсно, вкрай необхідні… Нашим хлопцям також важливо, щоб їх підтримували і морально! Вони ж бо, перш за все, люди, хоч і з великими і чистими серцями, які не зм’якшить ні зброя, ні бронежилет!

Прошу Вас, давайте у такий складний час не розпорошуватися на дрібниці, на незрозумілі, нічим не обґрунтовані, претензії… Давайте просто впевнено йти до перемоги, підтримуючи один одного! Бо в єдності наша сила!

Слава Україні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь