Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови до жителів громади

Дата: 17.02.2022 12:32
Кількість переглядів: 836

Шановні мешканці Пулинської громади!

Впевнений, що багато із Вас, щоденно вмикаючи телевізор і слухаючи новини, непокояться через ситуацію, яка складається в нашій країні. Вже восьмий рік поспіль країна-агресор намагається сіяти розбрат і паніку серед нас, погрожуючи то вторгненням, то відведенням військових і техніки. Але ми повинні пам’ятати, що нам нічого боятися, бо ми вдома, на своїй Богом даній землі. Ми не повинні піддаватися на маніпуляції ворога. Ми повинні бути єдиними, сильними і свідомими.

Сьогодні вітчизняний інформаційний простір зазнає безпрецедентного впливу. Україна зіткнулася зі спробами системного нагнітання паніки, поширенням фейкової інформації та викривленням реального стану речей. Усе це в комплексі – ніщо інше як чергова потужна хвиля гібридної війни. Проте керівництво держави, представники виконавчої та законодавчої влади, інші правоохоронні та безпекові органи влади реагують на такі прояви агресії.

Зараз стабільність і спокій у нашій країні залежать не лише від влади, а й від зважених дій кожного з нас. Всім нам варто зберігати спокій та холодний розум, не піддаватися на провокації, мислити критично, перевіряти будь-яку інформацію та керуватися даними офіційних джерел.

Звичайно, ми всі віримо у дипломатичне розв’язання цього конфлікту з країною-агресором на вигідних для нас умовах, але разом з тим, ми повинні бути готовими до захисту нашої незалежності, за умови іншого варіанту розвитку дій. Кожен повинен бути обачним та уважним, а ще поінформованим.

Не забувайте: сила України не лише в потужній армії, а в єдності кожного з нас. Разом ми здатні захистити Україну. Нашу свободу, незалежність та гідність. Слава Україні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь