Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У день усіх закоханих провели вуличну акцію «Зізнайся в любові до книги»

Дата: 14.02.2022 16:11
Кількість переглядів: 367

14 лютого 2022 року, у День усіх закоханих – День святого Валентина, працівники бібліотеки Пулинської селищної ради організували та провели вуличну акцію «Зізнайся в любові до книги».

Вийшовши на вулиці, перехожим дарували символічні кульки-сердечка, з прикріпленими картонними серцями з назвами книг-новинок, які можуть зацікавити сучасного читача.

Основною метою акції було залучення людей до відвідування бібліотеки, популяризація книг та зацікавлення мешканців громади культурно-освітнім середовищем, набуттям читацьких компетенцій та індивідуальним саморозвитком.

Варто відмітити, що перехожі дещо дивувалися таким зустрічам, трохи соромились, але з цікавістю читали назви книг, подекуди запитували про що вони та, всміхаючись, обіцяли відвідати бібліотеку.

У наш час дуже важливо відпочивати душею, а читання книг – відмінний засіб для зняття емоційної напруги, абстрагування від зовнішніх чинників та неймовірний енергетичний заряд, постійний розвиток і емоційне насичення. Тому, не забувайте, що у нашій громаді є надзвичайно багата бібліотека, у якій можна знайти книгу на будь-який смак.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь