Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Пулинах вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 13:17
Кількість переглядів: 517

Щороку, 15 лютого, в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ця пам'ятна дата встановлена Указом Президента нашої держави в 2004 році і приурочена до завершення виведення військ колишнього СРСР з території Афганістану 15 лютого 1989 року.

Відтак у Пулинах біля пам’ятного знака воїнам-інтернаціоналістам, що віддали свої життя за мир, відбулося покладання квітів та панахида.

Біля пам’ятного знака зібралися люди, які про війну знають не з книжок, які дивилися в очі смерті і зуміли повернутися живими, втративши багато побратимів.

До ветеранів афганської війни та усіх присутніх звернувся Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк, висловлюючи велику повагу до тих, кому судилося пройти вогняне горнило бойових дій у «гарячих» точках планети на територіях різних держав, особливо Афганістану. Побажав усім довгого і щасливого життєвого шляху, міцного здоров'я, щедрої долі  і мирного неба над головою для нас, наших родин і всієї України!

Голова місцевої Спілки ветеранів Афганської війни Олександр Сахневич передав вітання від Павла Ментова – голови Житомирської обласної Спілки ветеранів Афганської війни та вручив подяку Сергію Яровому – голові Спілки ветеранів АТО і пам’ятну медаль Анатолію Євпаку – ветерану Афганістану.

Насамкінець, отець Сергій Янчук провів панахиду, а усі присутні, схиливши голови, помолилися за пам'ять невинно убієнних.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь