Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вихованці Школи мистецтв отримали ікони від небайдужого пенсіонера-волонтера

Дата: 14.02.2022 09:56
Кількість переглядів: 804

Днями, директор Пулинської школи мистецтв Василь Бернацький розповів про незвичайного пенсіонера-волонтера, у минулому вчителя математики, котрий мешкає у с. Гута-Юстинівка, творчого та активного Василя Палюка – великого поціновувача мистецтва, який дарує ікони-обереги вихованцям Пулинської школи мистецтв – переможцям конкурсів.

Цього разу незвичайний подарунок отримали призери Дистанційного конкурсу талантів серед закладів культури громад Житомирського району «Gromada Vision» Назар Михальчук, Божена Бернацька та Віталій Плосковітов.

Василь Іванович у телефонній розмові розповів, що час від часу, коли бачить новини у місцевій газеті «Вісті» про досягнення талановитих дітей нашої громади – відчутно радіє і хоче подарувати частинку радості цим прекрасним, талановитим землякам, які своєю невтомною працею підіймаються до творчих вершин.

«Я дарую радість дітям! Мені важливо бачити усмішки на цих юних обличчях і чути у відповідь добре слово. Я й сам люблю співати, малювати, граю на акордеоні, тому відчуваю цих діток серцем!», - каже пан Василь.

Пенсіонер зізнається, що вже і не пам’ятає скільки таких презентів було вручено школярам та коли це почалося. Лише переконує, що робить це від щирого серця і з найкращими побажаннями.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь