Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Завершилися фінальні змагання з настільного тенісу в межах IV літньої Гімназіади України

Дата: 11.02.2022 09:59
Кількість переглядів: 657

8 лютого 2022 року у Чернігові завершилися фінальні змагання з настільного тенісу в межах IV літньої Гімназіади України. Учасниками стали 42 школярів з 12 областей України (Київської, Одеської, Чернігівської, Дніпропетровської, Житомирської, Луганської, Запорізької, Івано-Франківської, Полтавської, Чернівецької, Волинської, Хмельницької) та міста Київ. 

У складі команди Житомирської області були і наші талановиті здобувачі освіти ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олександра Опанащук та Ігор Іщенко, які яскраво зарекомендували себе у фінальних обласних змаганнях з настільного тенісу серед учнів закладів загальної середньої освіти.

Наші тенісисти доклали максимум зусиль, аби піднятися у турнірній таблиці якомога вище, боролися чесно і справедливо, цілеспрямовано йдучи до перемоги. Але гра – це не завжди перемога чи поразка, перш за все – це винятковий досвід і командна робота, яка вимагає від учасників титанічних зусиль, концентрації і витривалості.

Варто відмітити, що у ході Гімназіади проходили парні та особисті змагання серед учнів, учениць і змішаних пар, що дещо ускладнювало і саму гру, і її результат.  Грати у команді з по суті незнайомими людьми, у іншому місті – це надзвичайно важко, це постійний дискомфорт і хвилювання. Проте здобувачі освіти Пулинської громади ніколи не опускають рук, не сумніваються у власних силах і завжди борються до останнього. На жаль, цього року не вдалося здобути перемогу у командній першості, але 7 почесне місце, яке зайняла у турнірній таблиці команда Житомирської області – це гарний, потужний результат на Всеукраїнському етапі змагань.

Вітаємо наших надзвичайно талановитих та наполегливих школярів з цим результатом. Щиро бажаємо, використовувати набутий досвід у подальшому спортивному житті, постійно розвивати свої вміння, тренуватися і впевнено рухатися до підкорення олімпійських вершин. Віримо, що іскорки успіху, запалені на Всеукраїнському етапі змагань з настільного тенісу, розгоряться у незмінну жагу подальших перемог!

Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь