Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Увага! Важливе оголошення!

Дата: 08.02.2022 16:31
Кількість переглядів: 1736

А ви вже чули новину?

Завтра о 12.00 год. у приміщенні Пулинської селищної ради (2 поверх, сесійна зала) відбудеться зустріч представників органів місцевого самоврядування з мешканцями громади пенсійного віку, щоб обговорити питання залучення громадян похилого віку до процесу прийняття рішень у громаді!

Хто може доєднатися?
Усі бажаючі мешканці громади пенсійного віку, які вважають себе активними, цілеспрямованими, комунікативними, готовими до змін, навчання та якісного впливу на життя громади через участь у прийнятті рішень.

Запитаєте: «А навіщо це мені?» 
Відповідь проста - Ви заслуговуєте, будучи на заслуженому відпочинку, жити активним суспільним і громадським життям, брати участь у заходах різного спрямування: культурно-мистецького, фізкультурно-оздоровчого, туристичного, інформаційно-просвітницького, тощо. Ви матимете шанс розвиватися і навчатися, спілкуватися і активно проводити своє дозвілля, а заразом, зможете здобути практичні навики вирішення наболілих проблем у співпраці з органами місцевого самоврядування. Адже Ваші проблеми та бачення шляхів їх вирішення – цінні для громади! Ваша думка важлива! Ви – як особистість з невичерпним життєвим досвідом і цілим арсеналом компетенцій, просто не можете почуватися самотньо! Ви обов’язково повинні діяти!

Заінтриговані? Зацікавлені? Маєте питання?
Тоді неодмінно приходьте завтра на спілкування у Пулинську селищну раду, щоб дізнатися ще більше цікавих і нових можливостей для вашого індивідуального розвитку. Ми чекаємо саме на Вас!

P.S. Захід відбудеться з дотриманням усіх протиепідемічних вимог! Просимо дотримуватися маскового режиму та соціальної дистанції!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь