Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Проведено семінар-практикум з питань декларування у 2022 році

Дата: 05.02.2022 16:22
Кількість переглядів: 574

03 лютого 2022 року для працівників селищної ради та депутатського корпусу було проведено тренінг-навчання з питань  декларування у 2022 році. Відкрив семінар Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк. Він наголосив на важливості здобуття практичних умінь декларантами для заповнення декларацій та уникнення типових помилок.

У ході тренінгу учасникам розповідали про особливості декларування та основні проблеми, які виникають під час заповнення та подання декларацій, сформувавши певні практичні кейси з цієї теми. Також присутні мали можливість поставити питання модераторам та отримати ґрунтовні відповіді, необхідні для забезпечення підзвітності публічного сектору.

Крім цього, секретар ради Людмила Метельська, провідний спеціаліст з юридичних питань Олександр Тимощук та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Микола Захарчук відповіли на питання для чого існує система електронного декларування, хто має подавати електронні декларації та які типи декларацій існують, як заповнювати декларацію, які ще документи мають подавати публічні службовці, якою є відповідальність за порушення законодавства у сфері фінансового контролю. Також розповіли про Порядок подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування тощо.

За словами присутніх, такий семінар-практикум є досить важливим для систематизації знань про декларування та набуття нових умінь, пов’язаних з процесом декларування у поточному році. Це можливість швидко дізнатися про основні зміни у законодавстві з вищезазначеного питання та отримати роз’яснення на всі найбільш розповсюджені питання.

Фото без описуФото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь