Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Лікарня повинна працювати і вона буде працювати!

Дата: 04.02.2022 14:20
Кількість переглядів: 754

«Чули дзвін, та не знаємо, де він!», кажуть у народі на позначення викривленої, недостовірної, вирваної з контексту мовлення інформації, яка трактується кожним наступним мовцем на власний розсуд. Цей вислів найчіткіше характеризує ситуацію із розмовами щодо псевдозакриття  КНП «Лікарня» Пулинської селищної ради.

За словами очільника громади Олександра Гаврилюка мова про закриття лікарні не ведеться, адже вона має працювати і вона буде працювати, особливо у такий складний час. Зазначимо, що відповідно до потреб КНП «Лікарня» при формуванні Бюджету Пулинської селищної ради на 2022 рік були передбачені кошти на оплату за водопостачання, водовідведення, теплопостачання, електроенергію та електроносії для лікарні.

Станом на 02.02.2022 року було відкрито ковідне відділення при КНП «Лікарня», розраховане на 30 місць: 10 – для пацієнтів дитячого віку та 20 – дорослого. Одначе вже сьогодні, у ковідному відділенні збільшено кількість місць для пацієнтів, які потребують перебування у стаціонарі до 40 місць. Станом на 09.00 год. 04.02.2022 року у відділенні перебувають 18 пацієнтів, хворих на COVID-19.

«Звичайно, є ряд проблем, які потребують вирішення і над ними працює як керівництво лікарні, так і керівництво громади та депутатський корпус. На сьогодні, КНП «Лікарня» Пулинської селищної ради обслуговує не лише Пулинську, а й Курненську та Барашівську громади. Тому хотілося б розраховувати на пропорційне (більш справедливе) співфінансування від цих громад на утримання лікарні.

Кажу чітко і виважено – ніхто закривати лікарню не планує, адже доступність та якість медичних послуг відповідно до державних стандартів, сприяння здоровому довголіттю мешканців громади – базова стратегічна ціль розвитку нашої громади. Варто лише усім зрозуміти: ми повинні працювати разом, щоб досягти результату, а не визначати, хто більшою чи меншою мірою у чомусь винен», - наголошує Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь