Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Перші перемоги на III етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів

Дата: 03.02.2022 11:04
Кількість переглядів: 417

Традиційно, у січні кожного року стартує проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів. Здобувачі освіти закладів загальної середньої освіти Пулинської селищної територіальної громади є активними учасниками цих олімпіад, адже переконані, що така перевірка знань у атмосфері тотальної концентрації і відповідальності, слугує додатковим поштовхом до відкриття нових аспектів вивчення предмету, формує характер та впевненість у своїх силах, а також вказує на певні проблемні питання у вивченні навчальної дисципліни.

Це не лише перевірка власних знань, а й додатковий досвід спілкування зі здобувачами освіти з різних громад і областей країни, міжучнівська взаємодія та обмін думками щодо особливостей навчання у сучасних умовах, обговорення проблемних питань та пошук рішень. Вихід із зони комфорту допомагає школярам відкритися і повірити у власні сили, викликає додатковий інтерес до навчання та підкорення нових вершин на освітянській стезі.

На жаль, погіршення епідеміологічної ситуації значно впливає на можливість долучитися до олімпіад, проте наші школярі та їх вчителі-наставники все ж є активними учасниками таких заходів, котрі сприяють творчому самовдосконаленню та розвитку учнівської молоді, реалізують здібності талановитих учнів, формують прогресивне покоління молодих науковців та практиків для різних галузей суспільного життя.

Завдяки постійній клопіткій праці учнів, педагогів-професіоналів, потужній підтримці батьківської спільноти й керівництва громади, наші школярі вже мають перші перемоги. З гордістю називаємо імена інтелектуальних зірочок нашої громади, які стали переможцями ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів:

  1. Пишнюк Анастасія – учениця 8 класу ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ, здобула Диплом ІІІ ступеня на Всеукраїнській олімпіаді з математики (вчитель Кавун Наталія Ясонівна).
  2. Осінцова Тетяна – учениця 9 класу Мартинівської ЗОШ І-ІІІ, здобула Диплом ІІІ ступеня на Всеукраїнській олімпіаді з географії (вчитель Дзюбенко Вероніка Ігорівна).

Щиро вітаємо наших переможниць та їх вчителів-наставників, зичимо великого успіху в освітньому процесі, натхнення та наполегливості. Нехай знання даються легко, зацікавленість до предметів ніколи не зникає, а бажання перемагати тільки примножується. Невимовна вдячність титанам праці – вчителям, які готують таких талановитих дітей до змагань подібного рівня, виховують їх мислячими та інтелектуально багатими. Хай ваша праця завжди оцінюється учнями, батьками, громадськістю і повертається до Вас сторицею. Нехай ці перемоги стануть лише початком освітніх злетів у новому 2022 році!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь