Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пулинські спортсмени  активно долучаються до змагань і матчів

Дата: 01.02.2022 14:33
Кількість переглядів: 561

Пулинська громада – одна з найспортивніших громад Житомирщини, а наші спортсмени – великі фанати своєї справи, котрі не уявляють чудових вихідних без спортивних подій, тому активно долучаються до спортивних заходів, які проводяться у різних куточках Житомирщини.

29 січня 2022 року у місті Житомир, у приміщенні Обласної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича, відбувся чемпіонат Житомирської області з швидких шахів (Рапід) серед чоловіків та жінок. У турнірі взяли участь 23 спортсменів з  Житомира, Новоград-Волинського, Бердичева, Коростишева тощо.

Доєднався до змагань і наш земляк Сергій Лісіцький. Ділячись враженнями від чемпіонату і власне самої гри, пан Сергій зазначає, що такі форми прояву спортивного таланту формують неабиякий багаж практичних навиків, допомагають швидко адаптуватися до поєдинку і легко зосередитися на грі. Крім цього, це нові знайомства, постійне тренування своїх умінь і досягнення нових вершин.

Цими вихідними на базі комплексу «Динамо» (м. Житомир) відбулася чергова гра ФК «Пулини» та ФК «Бульвар 35+». За результатами гри футболісти Пулинської громади одержали перемогу. Гра закінчилася з рахунком 6:1 на користь нашої команди. Цей тріумф дозволив спортсменам ФК «Пулини» піднятися на 2 місце у Чемпіонаті Житомирщини з футзалу 2 Ліги.

30 січня 2022 року відбулася футбольна зустріч ФК «Шале», до складу якої входять футболісти Пулинської громади та ФК «МФК Персей». На початку гри ФК «Шале» впевнено забила перший гол і тримала лідерство мало не до середини гри, проте команда суперників зуміла зібратися і також забила гол. У результаті насиченої та досить динамічної гри було доведено, що обидві команди надзвичайно сильні і до кінця борються за перемогу. Гра закінчилися з нічийним рахунком 2:2. Переглянути трансляцію можна за посиланням.

Бажаємо нашим спортсменам наснаги та витримки, ативності та ініціативності, нових перемог та спортивних злетів!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь