Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошено результати конкурсу по відбору надавачів послуг по пільговому  медичному обслуговуванню громадян

Дата: 31.01.2022 19:01
Кількість переглядів: 466

31 січня 2022 року відбулося засідання конкурсної комісії по визначенню уповноважених аптечних та стоматологічних установ, які будуть здійснювати пільгове медичне обслуговування постраждалих громадян внаслідок Чорнобильської катастрофи.

На порядок денний було винесено 2 питання:

  1. Розгляд заяви претендента, який виявив бажання взяти участь у конкурсі по визначенню уповноважених аптечних та стоматологічних установ, які будуть здійснювати пільгове медичне обслуговування постраждалих громадян внаслідок Чорнобильської катастрофи.
  2. Визначення переможця серед аптечних та стоматологічних установ, які будуть здійснювати пільгове медичне обслуговування постраждалих громадян внаслідок Чорнобильської катастрофи.

У ході засідання члени комісії обговорили і розглянули документи, які визначають юридичний статус претендента та документи, які надають право на виконання робіт і послуг по забезпеченню лікарськими засобами по безкоштовних рецептах лікарів та зубопротезуванням громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Крім цього, ознайомилися із конкурсною заявою від аптечної установи. Заяв на конкурс від стоматологічних установ, які будуть здійснювати безкоштовне зубопротезування громадян, котрі постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи не надійшло.

У зв’язку з тим, що заяву до конкурсної комісії серед аптечних установ надав лише один претендент та з метою ефективного використання коштів, передбачених на пільгове медичне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, у 2022 році вирішили визначити переможцем конкурсу Товариство з обмеженою відповідальністю «Нова Надія».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь