Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Здобувачі освіти Пулинської громади – бронзові призери обласних змагань із настільного тенісу

Дата: 31.01.2022 14:31
Кількість переглядів: 604

28 січня 2022 року на базі ТРК «ФОК» (м. Житомир) відбулися фінальні обласні змагання серед учнів  закладів загальної середньої освіти з настільного тенісу.

Цього року участь у змаганнях взяли 9 команд із різних громад Житомирської області. До складу команди Пулинської ТГ увійшли неодноразові переможці змагань, талановиті і наполегливі здобувачі освіти нашої громади: Ігор Іщенко - учень ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Богдан Лінов - учень Вацлавпільської гімназії та Олександра Опанащук - учениця ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

У результаті запеклої гри, доклавши максимум сил і концентрації, наполегливості і жаги до перемоги, Олександра Опанащук, обійшовши суперників, стала срібною призеркою змагань. Ця перемога дала можливість нашій талановитій землячці увійти до складу збірної області і представляти Житомирщину на Чемпіонаті України з настільного тенісу, який відбудеться з 04 по 08 лютого 2022 року у м. Чернігів.

Не мало зусиль задля перемоги доклали і наші юнаки: чесно змагаючись, борючись до останнього, з ентузіазмом в очах,  Ігор Іщенко виборов 6 місце, Богдан Лінов – 7 місце.

За сумою результатів у індивідуальних партіях наші школярі здобули 3 загальнокомандне місце та стали бронзовими призерами Гімназіади Житомирщини з настільного тенісу!

Щиро вітаємо наших талановитих тенісистів з цією перемогою. Зичимо не втрачати солодкий присмак спортивного успіху, удосконалювати і відшліфовувати свої вміння і навички, завжди рухатися на вершину і не зважати на труднощі. Нехай щастить на довгій спортивній ниві!

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь