Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання 17 чергової сесії 8-го скликання Пулинської селищної ради

Дата: 28.01.2022 12:27
Кількість переглядів: 683

27 січня 2022 року відбулася сімнадцята чергова сесія VIII скликання. На порядок денний було винесено 9 питань, ряд питань земельного напряму та різне. На засідання прибули 19 із 26 депутатів.

У ході засідання заслухано звіт селищного голови про діяльність виконавчих органів селищної ради та про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами селищної ради за 2021 рік. Підсумовуючи роботу за  рік, Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк зазначив:

«Можна сказати, що більшість запланованого нам вдалося виконати, не можна сказати, що було легко, проте в громаді мешкають працьовиті, небайдужі, чуйні, цілеспрямовані люди, які переймаються проблемами громади і не стоять осторонь, щоб їх вирішити. Щиро вдячний таким людям, які займають активну громадську позицію, відкриті до діалогу й всебічно підтримують владу. Сподіваюсь на  подальшу  співпрацю  і  взаєморозуміння, активність  і свідомість  громадян, розуміння і співпрацю депутатів селищної ради та громадських формувань.  Пам’ятаймо: тільки спільними зусиллями ми зможемо розбудувати процвітаючу громаду!».

Переглянути звіт Пулинського селищного голови можна у документі Звіт Пулинського селищного голови за 2021 рік

Начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури Іван Кайданюк поінформував про Програму «Питна вода Пулинської селищної ради на 2022- 2026 роки». Ця Програма спрямована на реалізацію державної політики щодо забезпечення жителів населених пунктів територіальної громади якісною питною водою відповідно до положень законів України.

Як зазначалося, розроблення Програми, зокрема обумовлено незадовільним екологічним станом поверхневих джерел питного водопостачання та потребою у відновленні існуючих і будівництві нових джерел підземного питного водопостачання; постійним пониженням рівня ґрунтових вод на території громади; потенційною загрозою ускладнення санітарно-епідемічної ситуації в окремих населених пунктах громади внаслідок низької якості питної води тощо.

Крім цього, на сесії було розглянуто питання щодо необхідності введення об’єктів вуличного освітлення в експлуатацію після завершення робіт з капітального та поточного ремонту (відновлення) у населених пунктах селищної ради (с. Івановичі, с. Буряківка, с. Новий Завод, с. Мартинівка, смт. Пулини (вул. Набережна, Волі, Правобережна, Молодіжна, Чкалова, Ювілейна, Чайковського, пров. Шевченка) для забезпечення безпечних умов проживання жителів населених пунктів, безпеки дорожнього руху тощо. КБП «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради визначили балансоутримувачем об’єктів вуличного освітлення по відповідних КТП у вищезазначених населених пунктах територіальної громади.

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков інформував про внесення змін до комплексної  Програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і території Пулинської селищної ради від надзвичайних ситуацій на 2018-2022 роки. Основні зміни стосувалися створення відповідних умов для забезпечення у разі надзвичайних ситуацій захисту людей з інвалідністю.

На розгляд сесії також було винесено ряд питань, що стосувалися внесення змін до Статутів закладів освіти Пулинської селищної ради. Крім цього, провідний спеціаліст відділу освіти Лариса Черниш інформувала про затвердження мережі та граничної  чисельності працівників закладів освіти Пулинської селищної ради. У порівнянні з минулим роком гранична чисельність працівників збільшилася у зв’язку зі збільшенням кількості інклюзивних класів, яких з кожним роком стає дедалі більше.

Начальник відділу загальної та організаційної роботи  Олена Лонська доповіла про затвердження розпоряджень селищного голови.

У ході розгляду земельних питань увагу зосередили, зокрема на питаннях затвердження проєктів землеустрою та технічних документацій із землеустроюнадання дозволу на виготовлення технічних документацій та розроблення проєктів землеустроюпередачу в оренду неуспадкованих земельних часток (паїв); укладання Договору суперфіцію на користування земельною ділянкою для будівництва центру безпеки громадян за адресою смт. Пулини, вул. Незалежності, 49-Б тощо.

По питаннях порядку денного було ухвалено низку відповідних рішень зі змінами й доповненнями.

           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь