Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому Пулинської селищної ради

Дата: 24.01.2022 11:09
Кількість переглядів: 515

20 січня 2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради. У ході засідання було розглянуто 1питань порядку денного, за якими прийнято відповідні рішення.

Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк прозвітував перед селищною радою та територіальною громадою про діяльність виконавчих органів ради та про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами селищної ради за підсумками роботи року, що минув.

Були підведені підсумки роботи у галузі медицини, культури, освіти, фізичної культури та спорту. Велася мова про особливості здійснення державної регуляторної політики; ведення фінансово-бюджетної діяльності; особливостей реалізації прав, соціального захисту і законних інтересів дітей; питань містобудування, архітектури, ЖКГ, земельних відносин та інвестиційної діяльності; соціального захисту населення тощо. Крім цього, наголошено на основних векторах розвитку громади у 2022 роках та тих викликах, які стоять перед кожним із нас.

Олександр Гаврилюк закликав усіх мешканців громади бути свідомими й активними та наголосив:

«Сподіваюся на  подальшу  співпрацю  і  взаєморозуміння, активність  і свідомість  громадян, розуміння і співпрацю депутатів селищної ради, громадських формувань.    Я готовий вислухати всі ваші зауваження і пропозиції та врахувати їх у подальшій спільній роботі. Ми знаємо свої слабкі місця, недоліки, які будемо виправляти. Саме від Вас залежить, в якому напрямі ми будемо будувати спроможну громаду і куди будемо вкладати фінансові ресурси громади, державні кошти та кошти міжнародної технічної допомоги. Лише разом ми зможемо зробити нашу громаду процвітаючою та успішною».

Фото без описуПро роботу зі зверненнями громадян за 2021 рік доповіла начальник відділу загальної та організаційної роботи Олена Лонська. Зокрема зазначила, що для проведення особистого прийому громадян в селищній раді та в старостинських округах створені всі необхідні умови забезпечується можливість громадян одержати детальну інформацію щодо оформлення письмових звернень. Ведеться реєстрація звернень, що надійшли поштовим та електронним зв’язком. Мають місце звернення по телефону. У даному випадку, за можливості, надаються аргументовані відповіді або запитувач перенаправляється до більш компетентних посадових осіб, враховуючи специфіку порушених питань тощо.

Фото без опису Фото без опису 

Члени виконавчого комітету заслухали інформацію інспектора з військового обліку селищної ради Олександра Талька про стан осіннього призову громадян на строкову військову службу в Збройні Сили України на території Пулинської селищної ради в 2021 році.

Про основні заходи цивільного захисту Пулинської  селищної ради на 2022 рік доповів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Сергій Мурзаков. Було зауважено, що забезпечення цивільного захисту населення і територій Пулинської селищної ради від надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру є одним із пріоритетних завдань органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

На засіданні заслухали та затвердили важливі документи у галузі організації роботи з цивільного захисту, зокрема: План основних заходів цивільного захисту Пулинської  селищної територіальної громади на 2022 рік, Організаційно-методичні вказівки підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях, Програму загальної підготовки працівників підприємств, установ та організацій Пулинської територіальної громади до дій у надзвичайних ситуаціях.

Фото без опису Фото без опису 

Начальник служби у справах дітей Пулинської селищної ради Марія Остапчук доповіла про утворення комісії з визначення  напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Про затвердження уточненого фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Лікарня» Пулинської селищної ради на 2021 рік інформувала Марія Красніцька.

Фото без опису Фото без опису 

Провідний спеціаліст з юридичних питань Олександр Тимощук доповів про перелік об’єктів та видів суспільно корисних робіт для виконання адміністративних стягнень у вигляді суспільно корисних робіт на території Пулинської селищної ради на 2022 рік та про перелік об’єктів та видів громадських робіт для виконання кримінальних покарань у вигляді громадських робіт на території Пулинської селищної ради на 2022 рік.

Начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, земельних відносин та інвестиційної діяльності Пулинської селищної ради Іван Кайданюк інформував про надання дозволу на видалення зелених насаджень в с. Буряківка по вул. Миру, які являються аварійними, досягли граничного віку і створюють загрозу падінням на житловий будинок та лінію електропередач та про надання дозволу на видалення зелених насаджень в смт. Пулини по вул. Шевченка, які знаходяться у межах будівництва (у межах запроектованої парковки автотранспорту), по вул. Шевченка, 116 в смт. Пулини).

Фото без описуКеруючий справами (секретар) виконавчого комітету Микола Захарчук, серед іншого, доповів  про  присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна та про розгляд заяв жителів громади.

P.S. Детальніше ознайомитися з проєктами рішень можна на сайті громади у розділі Документи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь