Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Дві зірочки засвітились на творчому небосхилі Пулинської громади!

Дата: 18.01.2022 14:11
Кількість переглядів: 468

Початок 2022 року приємно потішив вихованців художнього відділу Пулинської школи мистецтв та приніс дві добрі звістки про чергові перемоги.

У кінці листопада минулого року  вихованці 1 класу Пулинської школи мистецтв Костюшенко Софія та Сак Антон направили свої творчі роботи на дистанційний ХХХІІ Міжнародний багатожанровий канадсько-український фестиваль – конкурс мистецтв «STAR FEST» 2021 в номінації «Прикладне та образотворче мистецтво» (ІІ та ІІІ вікові категорії). Фестиваль проводився у шести вікових категоріях з-понад десяти жанрів мистецтв.

Здавалося б, Торонто так далеко і продемонструвати свій талант на такому рівні для нас - нездійсненна мрія. Одначе, сучасні технології міжкультурної комунікації дають кожному нові, небачені можливості для реалізації своїх творчих поривів. Саме тому, йдучи в ногу з часом, організаційний комітет фестивалю Торонто 2021 розширив горизонти і запропонував творчим колективам та солістам, незалежно від віку і місця проживання, шанс на демонстрацію свого таланту.

Фестиваль проводився у партнерстві з канадською онлайн-платформою ApplyBoard, яка спрощує процес пошуку, надання документів та їх прийому до вищих навчальних закладів США, Канади і Великобританії для міжнародних студентів. Фестиваль проходив у два онлайн-тури та очний третій конкурсний тур для лауреатів фестивалів Торонто і TOTAFEST у творчому комплексі «VMESTE», Кітен, Болгарія.

Юні таланти мали можливість показати власний творчий доробок та отримати фахову рецензію на надіслані роботи. Протягом грудня проводилось підведення підсумків конкурсу та рішення професійного журі під керівництвом заслуженої артистки України Лариси Дедюх.

І вже на початку січня прилетіла радісна звістка у нашу громаду:

  1. Костюшенко Софія за роботи  «Чарівні грибочки», «Смачний обід», «Балеринка» стала лауреатом 1 премії фестивалю в ІІ віковій категорії.
  2. Сак Антон зайняв 2 місце у 3 віковій категорії.

Таким чином, нагороди знайшли своїх власників. Учасників фестивалю відзначили дипломами міжнародного зразка, кубками, медалями. Крім цього, вони  отримали фахову оцінку творчих робіт та шанс розвивати свій талант крізь призму нового бачення. Керівника Леоніда Фесенка відзначили подякою.

Директор Пулинської школи мистецтв Василь Бернацький щиро вітає своїх вихованців та наставника з такими високими досягненнями та вірить,   що цей виступ буде наступною сходинкою у їх творчому розвитку й становленні:

«Від усього серця бажаю Вам творчого та професійного вдосконалення, безлічі перемог, втілення у життя усіх найзаповітніших мрій,  вдалих творчих експериментів та натхненного й успішного шляху до омріяних вершин у царині мистецтва!»  

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь