Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Учні Пулинської ДЮСШ – срібні призери змагань з настільного тенісу

Дата: 05.01.2022 08:19
Кількість переглядів: 623

27 грудня 2021 року на базі ОЗЗСО Пулинської ЗОШ I-III ст. було проведено змагання з настільного тенісу серед юнаків та ветеранів спорту Пулинської громади, присвячені новорічно-різдвяним святам.

Серед юнаків перемогу святкував учень Вацлавпільської гімназії Лінов Богдан, другу сходинку посів Ігор Іщенко, третє місце вибороли одразу двоє спортсменів – Дмитро Степарук та Олег Заремський. Це талановиті вихованці Пулинської ДЮСШ та здобувачі освіти ОЗЗСО Пулинської ЗОШ I-III ст.

Чемпіоном змагань з настільного тенісу серед ветеранів спорту став Анатолій Липко, срібло отримав Михайло Шакура, бронза дісталася  Володимиру Корзуну.

Крім цього, команда Пулинської громади у складі хлопців та дівчат 2005 року народження та молодших, взяли участь у обласних змаганнях з настільного тенісу, присвячених новорічно-різдвяним святам, які відбулися 30 грудня 2021 року на базі Новогуйвинської гімназії.

За команду Пулинської територіальної громади виступали учні Пулинської ДЮСШ – Олександра Опанащук, Людмила Панченко, Оксана Таргонська, Ігор Іщенко, Дмитро Степарук та Богдан Лінов.

Наші спортсменки, не програвши жодної партії, зайняли почесне перше місце. В особистому заліку посіли всі три місця. Юнаки у своїй групі здобули третє місце, а в особистому заліку – друге місце, та до фіналу втрапити не вдалося.

У загальнокомандному заліку спортсмени Пулинської громади стали срібними призерами обласних змагань.

Щиро вітаємо талановиту гордість нашого краю та тренера команди Михайла Шакуру з цією перемогою. Бажаємо Вам незмінного успіху, витривалості та подальших спортивних злетів, нехай кожна гра дарує нові можливості, корисні знайомства, формує ваш характер і майстерність. Нині радіємо разом з вами!

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь