Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Напередодні новорічних свят у Пулинській школі мистецтв відбулися святкові заходи

Дата: 04.01.2022 14:52
Кількість переглядів: 705

«Святкові дні – це завжди веселий настрій, гарні пісні і запальні танці», - вважають наставники та вихованці Пулинської школи мистецтв. Саме тому протягом останнього тижня грудня вони з усією віддачею, позитивною енергетикою, новорічно-різдвяними віншуваннями вітали мешканців громади з наближенням зимових свят.

Варто відзначити, що звітні концерти можна було переглянути наживо. Насолодитися талантом юних зірочок Пулинського краю кожен мав можливість, навіть не виходячи з дому. Вихованці художнього відділу підготували та презентували святкову виставку, а юні хореографи провели новорічно-танцювальний захід, де продемонстрували свої навики, котрі відшліфовували протягом року.

Щиро дякуємо Вам, дорогі вихованці та наставники Пулинської школи мистецтв за титанічну працю, незрівнянний талант та креативний підхід до організації заходів такого рівня. Бажаємо у Новому році неодмінних перемог, активності, побільше пошановувачів вашого таланту, наполегливості і стійкості, а ще посмішок, веселощів і радості!  

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь