Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 31.12.2021 11:28
Кількість переглядів: 1228

24 грудня 2021 року відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На порядок денний було винесено ряд питань, зокрема говорили про продовження карантинних обмежень, встановлення рівня епідемічної небезпеки гострої респіраторної хвороби COVID-19 та дотримання карантинних заходів на території громади; про стан забезпеченості безпечними та якісними продуктами харчування дітей в закладах освіти громади; про готовність до реагування при ускладненні погодних умов осінньо-зимового періоду; про дотримання пожежної безпеки під час проведення новорічних та Різдвяних свят на території громади тощо.

У результаті обговорення, з урахуванням пропозицій та зауважень, прийняли ряд важливих та компетентних рішень по усіх питаннях порядку денного, зокрема:

  1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами від 15 грудня 2021 р. № 1336), продовжити на території Пулинської ТГ карантин до 31 березня 2022 року.
  2. Відповідно до протоколу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21.12.2021 № 49 та Протоколу  № 23 засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 22.12.2021 року скасовано на території області з 00 год. 00 хв. 23 грудня 2021 р. «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.
  3. Забезпечити виконання на території Пулинської ТГ обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених пунктом 3 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-22. З 23 грудня 2021 року та на період дії карантину.
  4. Відділу освіти (Опанащук Н.В.), керівникам закладів освіти, що здійснюють харчування дітей: забезпечити приведення у відповідність вимогам чинного законодавства матеріально-технічне забезпечення приміщень харчоблоків закладів освіти в межах фінансових можливостей, забезпечити організацію якісного збалансованого харчування у закладах освіти, дотримуючись вимог постанов Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».
  5. Затвердили План роботи  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пулинської селищної ради на 2022 рік.
  6. Затвердили План дій селищної ради та її виконавчих органів, установ, організацій, розміщених на території громади, щодо підготовки до пропуску льодоходу, повені та паводків у 2022 році.
  7. Керівникам підприємств, установ та організацій громади під час організації проведення святкових заходів на території Пулинської селищної територіальної громади із застосуванням піротехнічних засобів, контролювати дотримання виконавцями надання послуг вимог визначених Технічним регламентом піротехнічних виробів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2011р. № 839 та вживати заходів, у межах повноважень та компетенції, щодо забезпечення безпеки під час проведення новорічних і різдвяних свят у підвідомчих закладах.
  8. Затвердили заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об'єктах Пулинської селищної територіальної громади  у 2022 році тощо.

Детальніше ознайомитися з протоколом № 18 засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 24 грудня 2021 року можна за посиланням: 

Протокол № 18 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь