Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Спортивні підсумки року: нагородження кращих із кращих!

Дата: 30.12.2021 14:44
Кількість переглядів: 1352

29 грудня 2021 року у приміщенні Центру культури та дозвілля Пулинської селищної ради відбувся святковий захід, присвячений вшануванню спортивних досягнень нашої громади за 2021 рік.

Це було справжнє свято спортивної слави, яке дозволило ще раз згадати усі спортивні події, перемоги та поразки наших спортсменів, відтворити шлях спортивної слави до сьогоднішнього олімпу, на який одним кроком ближчою стала наша громада.

Фото без опису

Організаційним комітетом було визначено кращих із кращих спортсменів, тренерів та спортивні команди у різних номінаціях за підсумками 2021 року. З гордістю називаємо імена кращих із кращих у різних номінаціях!

За популяризацію фізичної культури і спорту та вагомий внесок у розвиток спортивного іміджу громади Почесними грамотами Пулинської селищної ради нагородили ветерана спорту, голову місцевої федерації волейболу Миколу Іщенка та багаторазового переможця та призера всеукраїнських і обласних змагань з інваспорту Сергія Лебедя. 

Фото без опису Фото без опису 

У номінації «Команда року-2021» переможцями стали жіноча волейбольна команда «Пулинчанка»! Жіночність помножена на майстерність і спортивну впертість зробили жіночу волейбольну команду однією із кращих в області. ВК «Пулинчанка» стабільно виступає на змаганнях різного рівня вже декілька років поспіль. Їм знайомі всі найвищі сходинки п'єдесталу. Їх останні перемоги – бронза в Житомирі та абсолютна перемога в обласних змаганнях в Ємільчине.

У номінації «Відкриття року» відзнаку отримала футбольна команда «Первоцвіти»! Це – вихованки дитячо-юнацької спортивної школи, обдаровані дівчата із Нового Заводу. Команда – переможці обласних змагань під девізом «Даруймо радість дітям» сезону 2021. Також «Первоцвіти» стали другими у Кубку області «Пролісок» серед жіночих команд. Нещодавно гідно виступили на відкритому чемпіонаті України з футзалу. Крім цього, «Первоцвіти» представляли Житомирську область у відкритому чемпіонаті Вінницької області з футзалу, який проходив у Козятині. Здобули високе п’яте місце

Фото без опису Фото без опису 

У номінації «Сильні духом» відзнаку отримав Микола Фесенко – абсолютний чемпіон області з настільного тенісу, який  посів досить високе місце на всеукраїнських змаганнях та став срібним призером обласних змагань з бочче.

Володарем відзнаки «Фанат спорту» став Анатолій Липко - людина, яка віддана спорту, не шкодує сил, часу та готова по першому поклику захищати честь громади та навіть Житомирщини.

Фото без опису Фото без опису 

У номінації «Кращий волейболіст» перемогу отримав Юрій Опанащук.

У номінації «Яскравий дебют» відзнаку отримала молода шахівниця - Анна Чуян, яка показала вагомі результати у даному виді спорту.

Фото без опису Фото без опису 

У номінації «Спортивне довголіття» відзначили Василя Галушку – справжнього маестро у грі з шахів та Валентину Коберникову – майстриню гри в шашки. Скільки у них за плечима змагань, турнірів, перемог – не злічити. Вони – взірець і приклад для молодих. Вони гідні поваги і вшанування, вони – кращі із кращих.

У номінації «Спортивна легенда» відзнаку отримав Михайло Шакура голова місцевої організації «Колос», тренер, тенісист, майстер з великої літери.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

У номінаці «Спортивний староста» кращим визнано Ігоря Перегуду – представника збірної Пулинської громади на   змаганнях  з шахів різних рівнів, старосту Ялинівського округу. Ігор Анатолійович став пятим на Всеукраїнських змаганнях у складі команди Житомирської області.

Перемогу у номінації «Шахіст року 2021» здобув неодноразовий переможець обласних та місцевих змагань із шахів Сергій Дворецький.

Фото без опису Фото без опису 

У номінації «Футбол-моє життя» одноголосним переможцем визнаний Борис Оріховський. За плечима – безліч турнірів і змагань, перемог і поразок, вдалих ігор і не дуже. Як в спорті і трапляється. Саме Борис Оріховський був у витоків  футбольного клубу «Фанат», що сьогодні вже має свою історію.

У номінації «Кращий футболіст-2021» перемогу отримув Ілля Поліщук півзахисник ФК «Пулини».

Фото без опису Фото без опису 

У номінації «Успішний дебют» відзнаку отримав футбольний клуб «Надія». Вперше заявили про себе серйозно, беручи участь у Чемпіонаті Житомирського району. Завдяки бійцівським якостям, командному духу, позитивній атмосфері в команді, «Надія» завершила Чемпіонат на другій сходинці п'єдесталу.

Нагороду у номінації «Успішний дебют» отримали і ФК «Пулини», які досягли високого результату, ставши чемпіонами Житомирської області з футзалу (серед команд 4 ліги) сезону 20-21рр.

Фото без опису Фото без опису 

За вагомий особистий внесок у розвиток спорту, виховання молодого покоління спортсменів, які відстоюють з гідністю честь громади, перемогу у номінації «Тренер року» отримав Петро Корнійчук тренер ДЮСШ, команди «Первоцвіти».

За рішенням оргкомітету перемогу у номінації «Тенісистка року» розділили дві молоді перспективні спортсменки: Людмила Панченко та Олександра Опанащук. Кожна з них робить свій внесок у спортивні рейтинги громади.

Фото без опису Фото без опису 

Особливою відзнакою у номінації «Меценат року» нагородили партнерів, спонсорів, які готові надати допомогу, і разом зі спортсменами порадіти перемогам чи (і так буває) розділити гіркий смак поразки, які підтримують бажання тримати на висоті імідж спортивної громади - Валентину Кордулян (директора Мерсі ЛТД) та Олександра Рудякова (гендиректора СТОВ «Надія ВП»).

Фото без опису

З вітальним словом до громади звернулися голова обласної організації ФСТ «Колос» Олександр Сташенко та заступник голови Житомирської обласної асоціації футболу Віктор Радушинський.

Підсумувавши досягнення талановитих спортсменів нашого краю, бажаючи подальших злетів і перемог, Олександр Сташенко за вагомий внесок у розвиток спорту нагородив грамотами та подяками Олександра Гаврилюка, Михайла Шакуру, Романа Павлюка, Миколу Іщенка, Анатолія Липка. Віктор Радушинський вручив подяку селищному голові та відзначив грамотами Руслана Опанащука і Богдана Дмитренка.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

Селищний голова Олександр Гаврилюк привітав спортсменів із їх досягненнями, висловив щиру вдячність за відданість справі, запал і спортивний азарт, за численні перемоги, за їх оптимізм і спортивний талант. Відзначив, що це свято надзвичайно важливе для громади, а кожен їх них – спортивний скарб Пулинщини. Напередодні новорічно-різдвяних свят, привітав усіх присутніх з прийдешніми святами та побажав миру, довголіття і щастя. Щоб Новий – 2022 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.

Фото без опису Святкову атмосферу створювали колектив та вихованці Пулинської школи мистецтв. Для усіх присутніх мистецькі сувеніри дарували: Поліна Яременко, Ангеліна та Назар Войтюки, хореографічний колектив «Сузір'я», Софія Лонська,  Віктор Андрієнко. Також до привітань долучився випускник Пулинської школи мистецтв, талановитий музикант - Артем Федорович.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Щиро бажаємо кожному з вас не розгубити бажання перемагати. Бажаємо вам успіхів у подальшому житті на шляху спортивної творчості. Легких стартів та вдалих фінішів. З новорічно-різдвяними святами вас. Всіх і кожного. Нехай прийдешній рік Тигра виправдає всі ваші сподівання. З Новим роком!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь