Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Яскраві моменти з відкриття головної ялинки громади

Дата: 20.12.2021 11:50
Кількість переглядів: 671

Напередодні відзначення Дня святого Миколая у нашій громаді урочисто відкрили головну ялинку. Засяяла зелена красуня близько 17.00 год 17 грудня, а гучний салют сповістив мешканців про прихід новорічно-різдвяних свят – піднесений та урочистий час.

Цей вечір став справжнім святковим дійством, де кожен всміхався зустрічному, фотографувався, підспівував і підтанцьовував. Разом з тим, свято видалося по-домашньому теплим та по-родинному затишним, а святкові локації, прикрашена ялинка, щасливі мешканці, професійні та аматорські колективи, пісні і запальні танці в дарунок для жителів і гостей громади перенесли кожного у справжню новорічну казку.

Першими до новорічних вітань доєдналися юні посланці Святого Миколая, неймовірні вихованці Максима Пташнюка – Зразковий хореографічний колектив «Колорит». Ці талановиті артисти просто запалили імпровізовану сцену своїм танцем, а на завершення ще й подарували присутнім солодкі дарунки-побажання.

Вітання з новорічно-різдвяними святами дарували колектив  Центру культури та дозвілля Пулинської селищної ради, а також щедрувальники вокальних колективів «Вербиченька» с. Івановичі та «Калинонька» с. Очеретянка. Віншували усім гарного настрою, щастя, добра, Божого благословення, доброго здоров’я та добробуту у новому році. 

До привітань доєднався Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк. Привітавши кожного з прийдешніми святами, побажав, аби новорічні та різдвяні свята принесли мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому, родинне тепло, достаток і благополуччя, щоб кожна оселя множилася щастям, щирою любов’ю, гараздами та достатком, а зимові свята дарували радісний настрій та приємні зустрічі!

Теплим музичним дарунком обдарували присутніх творчі і креативні вихованці Пулинської Школи мистецтв, бажаючи усім здійснення мрій, новорічного дива та підкорення нових вершин.

Крім цього, мешканці та гості громади мали змогу зустрітися зі Святим Миколаєм, що виконує заповітні бажання усіх слухняних та познайомитися з маленьким посланцем Нового 2022 року.

На згадку про цей таємничий новорічно-різдвяний зимовий вечір залишилися не лише позитивні емоції, теплі спогади, а й безліч фото на локаціях та з новорічними персонажами. За цю подію висловлюємо щиру дяку усім організаторам та учасникам, а також тим, хто своїм посильним внеском прикрасив наше свято – Сергію Кузьменку та Володимиру Прокопчуку. А за чудовий салют дякуємо обласному депутату Анатолію Подіку.

Гарних і веселих свят усім! Миру українській землі і процвітання нашій громаді! З прийдешнім Новим роком!

Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь