Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пулинський ЗДО №2 «Сонечко» дякує СТОВ «Надія ВП» за солодкі подарунки

Дата: 18.12.2021 09:32
Кількість переглядів: 885

Напередодні найочікуванішого дитячого свята, котре малеча  чекає цілий рік, СТОВ «Надія ВП» завітала до Пулинського ЗДО №2 «Сонечко» з солодкими дарунками для дошкільнят. Подарувавши 95 солодавих пакунків у різнокольоровій обертці, ці постійні спонсори закладу, потішили 95 неймовірних діток, спонукали їх очі горіти, а серця радіти.

Диво приходу Святого Миколая, котрий здійснює усі бажання, щирі емоції, сміх і безумовна цікавість, а ще дзвінкоголосі пісні та веселі передноворічні танці  огорнули заклад дошкільної освіти №2 «Сонечко» у п’ятницю 17 грудня 2021 року.

Педагогічний колектив закладу, батьківська громадськість та задоволені малята висловлюють щиру вдячність СТОВ «Надія ВП» за подаровану радість та увагу.

«Цінуємо Вашу людську щедрість і розуміння наших проблем та надіємося, що у наступному році наша співпраця стане ще більш міцною. Хай Вам Бог посилає своє благословіння на Ваші добрі діла, дарує здоров’я, злагоду, душевний спокій та достаток. Нехай ваша доброта і щедрість вернуться до Вас сторицею. Хай маленькі радості роблять приємним кожен день, а приємні дні складаються у щасливе життя!»,- з вдячністю промовила очільниця закладу Віра Галушка.

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь