Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ФК «Первоцвіти» (Новий Завод) – учасниці  Чемпіонату України з футзалу

Дата: 17.12.2021 14:05
Кількість переглядів: 1001

13-14 грудня у СК «Нокаут» (м. Вінниця) пройшов відбірковий етап Чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2005-2006 р. н. У ньому взяли участь 6 колективів, які виборювали право зіграти у фінальній стадії змагань. Зокрема, це футбольні команди з м. Києва, м. Одеси, м. Вінниці, м. Хмельницького, м. Бердичева та представники Пулинської ДЮСШ у складі ФК «Первоцвіти» (Новий Завод) 2008 року народження.

За результатами жеребкування команди були розділені на дві групи по 3 команди: групу А - ФК Вінниця, ДЮСШ-25, ФК «Первоцвіти» (Новий Завод) та групу В - команди з Хмельницького, Бердичева, Ананьєва. За результатами групового етапу дві кращі команди з кожної групи вибороли путівку до півфіналу.

Можливість взяти участь у такому форматі змагань, наші юні спортсменки мали через здобуті перемоги у обласних змаганнях та високий професіоналізм у іграх у межах сусідніх громад. Хоча перемогу здобути не вдалося, проте, як запевняє тренер команди, Петро Олександрович Корнійчук:

«Це неймовірний шанс позмагатися з кращими командами з різних куточків України, показати свої спортивні навики та подивитися на тактику гри суперника. Перш за все, це неймовірний досвід, нові знайомства, перспективи розвитку та нові виклики для команди».

Щиро радіємо, що наші талановиті  спортсменки зуміли стати однією із 6 команд, котрі вибороли можливість позмагатися за першість у Всеукраїнських змаганнях з футзалу. Це говорить про спортивну компетентність громади, великі зусилля учасниць та значний вклад тренера. Зичимо Вам ще багато ігор такого формату і вище, які неодмінно завершуватимуться вашим тріумфом, витримки Вам, сил і наполегливості підкорювати нові спортивні вершини. Хай перемоги стануть вірними супутниками на Вашому спортивному шляху.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь