Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Заклади освіти Пулинської громади отримали 12 ноутбуків

Дата: 16.12.2021 08:43
Кількість переглядів: 780

У рамках   проєкту «Ноутбук кожному вчителю», який реалізується Міністерством освіти та науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України за ініціативи Президента України, Пулинська громада отримала 12 сучасних ноутбуків для вчителів закладів загальної середньої освіти.

Основна мета проєкту - полегшити педагогам організацію освітнього процесу в умовах дистанційного навчання, осучаснити його відповідно до процесів діджиталізації та цифровізації, а також зробити процес отримання знань більш доступним для здобувачів освіти.

Ноутбуки були урочисто вручені 13 грудня головою Житомирської ОДА Віталієм Бунечком і згодом будуть передані закладам освіти громади, відповідно до Розпорядження голови обласної адміністрації «Про централізовану закупівлю, розподіл та передачу ноутбуків закладам освіти Житомирського району».

Зазначимо, що ці ноутбуки закуплені, завдяки двом бюджетам: 70 відсотків коштів виділені з  державного бюджету, 30 відсотків – співфінансування з місцевого бюджету.

Щиро сподіваємося, що участь громади у такому проєкті дозволить кожному вчителю ефективніше працювати, підвищувати свій фаховий рівень, отримувати інформацію з різних джерел, комунікувати з усім світом і таким чином переймати корисний досвід та забезпечувати якісне надання освітніх послуг, відповідно до вимог стандарту та епідемічних викликів.

Фото без опису  Фото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь