Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Нові перемоги вихованок КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради»!

Дата: 15.12.2021 13:37
Кількість переглядів: 805

14 грудня  2021 року в обласному Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася XI обласна виставка-конкурс декоративно-прикладного мистецтва «Зимова казка». Участь у конкурсі взяли 129 учасників із 33 територіальних громад Житомирщини. 3 вихованок КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» також відправили свої роботи на виставку і з нетерпінням чекали гарних вістей.

Вчора стало відомо, що всі три творчі роботи наших конкурсанток здобули призові місця. Директор КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» Оксана Василенко з гордістю розповідає про успіхи талановитих вихованок закладу, котрі зуміли стати кращими, пройшовши всі етапи конкурсу-виставки.

За результатами конкурсу:

Кравченко Іванна здобула  Диплом абсолютного переможця у номінації «Ялинкові прикраси», керівник Людмила Подкаура.

Словінська Марія – диплом ІІ ступеня у номінації «Новорічна ялинка», керівник Оксана Василенко.

Опанащук Ліана – диплом ІІ ступеня у номінації «Різдвяний вінок», керівник Людмила Подкаура.

Зазначимо, що конкурсні роботи, відеоматеріали та відповідні супровідні документи, які по суті є міні-проєктом презентації роботи, були передані членам комісії заздалегідь. А ось виконання практичного завдання відбулося дистанційно й тривало впродовж двох годин.

Отримавши уривок з вірша, кожна учасниця повинна була відтворити основну ідею зашифрованого у тій самій техніці, в якій виконана конкурсна робота. Цей процес відбувався дистанційно в реальному часі та демонстрував вміння і навики дитини у конкретній техніці.

Журі спостерігали за роботою дітей через екрани моніторів. Після закінчення виконання завдання, кожен учасник впродовж 15 хвилин надсилав фото виконаної роботи.

Таким чином оцінювання робіт складалося із трьох складових:

  • оцінка конкурсної роботи;
  • оцінка відеоматеріалів про виготовлення конкурсної роботи;
  • виконання практичного завдання у онлайн-форматі.

Переможниці щиро радіють такому фіналу обласної виставки-конкурсу «Зимова казка», розповідають, що хвилювалися і з нетерпінням чекали результатів, адже у свої роботи вкладали глибокий сенс, передавали святковий теплий настрій прийдешніх свят і намагалися зробити все якнайкраще. Тому нині щасливі від такого заслуженого подарунка під ялинку.

Доєднуючись до усіх привітань, бажаємо нашим талановитим землячкам та їх наставникам наполегливості, витримки і віри у свої сили, постійних перемог, величезних можливостей у житті та реалізації кожної заповітної мрії. Нехай ці перемоги стануть початками вашого  світлого і творчого майбутнього. Хай успіх, підтримка друзів, сім'ї та викладачів слугує надійною опорою для будь-яких починань, а кожен успіх формує  новий старт.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь