Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Нові перемоги пулинських спортсменів!

Дата: 13.12.2021 20:44
Кількість переглядів: 675

Цими вихідними у смт. Ємільчине відбулися змагання з волейболу серед ветеранів пам’яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України О. М. Дідовця. Участь у спортивних іграх Житомирщини взяли і наші талановиті земляки: жіноча команда «Пулинчанка» (35+) та збірна команда чоловіків (40+).

У результаті запеклої боротьби жіноча команда «Пулинчанка»  виборола перемогу у волейбольних команд Ємільчинської та Курненської громад, ставши чемпіонами змагань з волейболу, які йдуть у залік спортивних ігор Житомирщини серед ветеранів пам’яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України О. М. Дідовця.

До участі у змаганнях з волейболу серед чоловіків відповідної вікової категорії прибуло 5 команд. У ході поєдинків наші земляки показали стратегічно вмотивовану та енергійну гру, неймовірний запал та завзяту боротьбу, зайнявши 4 місце у турнірній таблиці.

Варто відзначити, що жіноча команда «Пулинчанка» вперше здобула перемогу у обласних змаганнях у 2019 році. Через коронавірус у минулому році ці змагання не проводилися і ось тепер, напередодні новорічно-різдвяних свят, наша «Пулинчанка» знову виборола першість, по суті, другий рік поспіль! З чим і вітаємо талановитих, зосереджених, активних спортсменок Пулинської громади.

Важко передати словами той неймовірний запал енергії і сплеск емоцій, які вирують у душах учасників і учасниць змагань, проте блиск в очах і посмішки на обличчях говорять про неймовірну радість від перемоги, від атмосфери суперництва та бажання знову переживати хвилини тріумфу.

Членкині команди «Пулинчанка», розповідаючи про користь від таких змагань, мотивацію та спортивний азарт, нові знайомства та щирі розмови, внутрішньо колективні бесіди та обмін досвідом, наголошують, що левова частка їх успіху залежить від організації доїзду та створення належних умов під час перебування на змаганнях, забезпечення спортивною формою та ставлення громади до їх бажання долучатися до подібних заходів.

У контексті цього, спортивна гордість нашого краю висловлює вдячність селищному голові Олександру Гаврилюку за віру в їх перемогу та спортивний талант, а також за всецілу підтримку, що стосується фінансового забезпечення, розвитку та можливості спробувати свої сили на новому рівні. Жіноча команда переконує, що цьогоріч порівняно незначна частина команд змогла доєднатися до гри саме через позицію органів місцевого самоврядування.

Наші ж переможниці щиро радіють, що в Пулинській громаді будь-яка ініціатива має право на життя та підтримку. Переконують, що змагання такого формату приносять не лише спортивне задоволення, роблять учасниць сміливішими, формують нові навики гри, а й сприяють додатковою мотивацією до ще більшого розвитку і нових перемог, не лише на обласному, а й на Всеукраїнському рівнях.

Щиро вітаємо спортсменів, чоловіків і жінок, котрі гідно представили нашу громаду у змаганнях з волейболу та повернулися з перемогою. Від усього серця бажаємо вам нових злетів, здійснення усіх задумів і мрій, богатирського здоров’я та прометеєвої витримки. Попереду ще багато змагань, ще більше перемог, тому хай янгол успіху не залишає вас на спортивному шляху, а Матір Божа вберігає від усіляких негараздів, даруючи тепло і добробут кожного наступного дня!

Фото без опису

 Фото без опису Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь