Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Щирі вітання з Днем місцевого самоврядування в Україні

Дата: 06.12.2021 16:46
Кількість переглядів: 505

Разом і дружно, рік за роком

Ми розбудуємо свій край

Хай буде схожим він на Рай!

 

Шановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати! Прийміть найщиріші вітання напередодні професійного свята - Дня місцевого самоврядування в Україні

Насамперед, хочеться висловити слова невимовної вдячності усім людям, котрі присвятили своє життя розвитку нашої громади, тим, хто щодень дбає про добробут жителів громади, про їх соціально-економічний та культурний розвиток, про вільний доступ до суспільних благ.

Переконаний, що ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція, готовність прийти на допомогу, чуйність до кожного мешканця громади і щедрість душі – є тими базовими якостями людини, котра покликана  творити світле майбутнє нашої громади.

Напередодні свята від усього серця бажаю кожному, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси,  нових успіхів та здобутків на ниві служіння людям, справжнього відчуття задоволення від тієї справи, яку ви робите чесно та професійно, людської вдячності та гідної оцінки вашої праці. Нехай розуміння і підтримка земляків завжди надають вам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.

Щирі вітання депутатському корпусу. Вірю, що тільки в мирі й злагоді, спільними зусиллями й виваженими рішеннями, у відносинах діалогу і розуміння, зуміємо підняти потенціал Пулинської громади, відкрити її небачені можливості та покращити рівень життя наших громадян, бо саме від нашої роботи залежить якість та комфорт спільного життєвого простору. Ми не повинні думати однаково, ми повинні думати разом!

Особливі слова подяки ветеранам місцевого самоврядування, які були добрими наставниками та зробили свій значний внесок у розвиток громади. Нехай ваш багатий досвід роботи стане добрим прикладом для кожного із нас.

Шановні колеги, бажаю усім міцного здоров’я, достатку та злагоди. Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків, чесність і щирість помислів  сприяють розбудові й розвитку Пулинської громади.

Пам'ятаймо, що тільки спільними зусиллями, у співпраці і єдності, ми можемо створити громаду, якою пишатимуться наші діти і вся Україна!

З найщирішими вітаннями – голова Пулинської селищної ради Олександр ГАВРИЛЮК!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь