Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Привітання з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2021 10:27
Кількість переглядів: 452

Шановні військовослужбовці, захисники та захисниці України! Щиро вітаємо Вас з професійним святом Днем Збройних Сил України!

Найцінніше у нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни, боронити її суверенітет, недоторканність та територіальну цілісність.

Саме сьогодні, 6 грудня, в Україні відзначають професійне свято величні Люди, безстрашні герої, сучасні Мойсеї –  Збройні Сили України. Свято це об'єднує всіх військовослужбовців країни та тих, хто готовий у будь-який момент захищати український народ, його кордони,  а також тих, хто віддав своє життя задля збереження цілісності нашої держави, задля нашого мирного співжиття.

Збройні сили України — це не просто військове формування, це міцна армія славних героїв, у чиїх жилах тече вільна козацька кров, а ратні традиції предків, їх величні подвиги та звитяга – перша заповідь кожного, хто боронить благословенну українську землю. Їх любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть – запорука миру, спокою та щасливого майбутнього на рідній землі.

Наша армія – це незнищенна сила волелюбних та мужніх захисників, котрі своїм патріотизмом, силою духу та незламністю, доводять усьому світові, що оберігатимуть рідну землю від поневолювачів, не схилять голови і кожен знатиме, Україна – вільна країна, з сильною армією, гордими і справедливими людьми, котрі пам’ятають свою історію і виконують заповіт предків.

У цей день ми висловлюємо глибоку шану усім військовим, які боронять честь і свободу рідної землі, а також волонтерам та небайдужим громадянам, які всіляко допомагають нашій армії у справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки держави. Низько схилямо голови перед подвигом борців за волю, правду, свободу, за світле майбутнє української держави. Вічна пам'ять усім, хто загинув, боронячи рідний край, щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв.

У День Збройних Сил України хочеться подякувати за доблесну службу усім військовослужбовцям, учасникам АТО, ветеранам, воїнам запасу та побажати нашим захисникам і захисницям віри у перемогу, міцного здоров’я, військової вдачі, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому!   

Бажаємо вірно та гордо стояти на сторожі спокою та блага країни, сміливо та легко відбивати всі натиски з боку супротивника, усувати будь-які проблеми та перешкоди на горизонті, зберігати спокій та оптимізм на душі і щастя та доброт у серці. Нехай любов до України та людська повага надихають Вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

Слава Збройним Силам України!

З повагою –  голова Пулинської селищної ради Олександр ГАВРИЛЮК!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь