Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Благодійна акція «Добро робити легко…»

Дата: 03.12.2021 12:51
Кількість переглядів: 483

У Міжнародний День людей з інвалідністю, який щороку відзначається 3 грудня, Пулинська селищна рада, з метою турботи про найбільш незахищену частину населення – людей із інвалідністю, провела благодійну акцію «Добро робити легко…».

У рамках акції люди з інвалідністю, які перебувають на обліку у Центрі надання соціальних послуг Пулинської селищної ради отримали продуктові набори. Крім цього, таку ж акцію провели і по старостинських округах громади.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги та уваги. Люди з особливими потребами - такі ж як і ми. Їх багато, але ми їх майже не бачимо серед нас, бо  ми не вміємо бути серед них.

Переконані, що дарувати добро, тепло і піклування, особливо тим, хто більше від інших його потребує – не складно, це формує у свідомості розуміння того, що всі ми люди – всі ми РІВНІ, а людяність, солідарність, толерантність та сприйняття іншого – запорука розвитку життя нового суспільства, вільного від упереджень та зла.

Творімо добро разом!

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь