Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

3 грудня – Міжнародний День людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2021 11:50
Кількість переглядів: 473

Щорічно, 3 грудня під егідою Організації Об'єднаних Націй відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю.

Цей день нагадує нам, що серед нас є люди, котрі потребують особливої уваги і турботи та об'єднує всіх небайдужих до долі людей з особливими потребами. Сила духу, цілеспрямованість, воля та характер, які щоденно демонструють ці світлі і надзвичайно сильні люди - є прикладом оптимізму, жаги та любові до життя.

У цей день хочеться звернутися до кожного, хто стикнувся з такою складною життєвою ситуацією, хто від народження або через певні обставини, визнаний людиною з інвалідністю, проте не замкнувся у собі, а в силу власних можливостей почав працювати на благо нашої держави, активно долучився до громадського життя, займається спортом, рукоділлям, самоосвітою тощо.

У свою чергу намагаємося зробити ваше життя максимально комфортним та доступним, бо переконані, що ваша участь у житті Пулинської громади є цінною та потрібною.

Сьогодні одним із напрямків соціальної політики країни, і нашої громади зокрема, є усунення бар'єрів на шляху до самореалізації осіб з особливими потребами, гарантування доступу до освіти і робочих місць.  У нашій громаді люди з особливими потребами мають можливість вільного доступу до ЦНАПу, банків, лікарень тощо, під’їзди до яких оснащені пандусами та кнопками виклику. Разом з тим, з року в рік збільшується кількість і якість медичних та освітніх послуг, які надаються дітям з особливими потребами.

Переконані, що увага громади, милосердя та толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з обмеженими можливостями, створити майбутнє, де б люди не були виключені з соціуму через проблеми зі здоров'ям.

Тому давайте відкриємо свої серця для добра, переймемося проблемами людей з інвалідністю, створимо для них умови, які дають змогу відчувати себе рівними серед рівних. Потурбуємось, щоб життя людей з обмеженими фізичними можливостями було повноцінним, цікавим та насиченим. Бо всі ми люди – всі ми РІВНІ!

Від щирого серця бажаємо всім людям з особливими потребами міцного здоров’я, щастя, довголіття, родинного затишку, достатку, любові і радості в домі, мудрості, витримки у всіх життєвих випробуваннях та можливості втілити в реальність всі плани та задуми! 

З повагою – голова Пулинської селищної ради Олександр ГАВРИЛЮК!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь