Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання 15 чергової сесії 8-го скликання Пулинської селищної ради

Дата: 03.12.2021 09:26
Кількість переглядів: 531

2 грудня 2021 року під головуванням селищного голови Гаврилюка Олександра Станіславовича відбулося засідання п’ятнадцятої чергової сесії восьмого скликання Пулинської селищної ради.

На розгляд сесії було винесено 14 питань порядку денного, з яких 9 стосувалися земельного напряму. На засідання прибули 22 із 26 депутатів.

На початку засідання було розглянуто питання «Про план діяльності Пулинської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік».

Секретар ради Метельська Людмила Олександрівна інформувала депутатів про звернення  Боровської Юлії Анатоліївни щодо виділення одноразової матеріальної допомоги  на лікування сина Родіона, котрий потребує складної операції по заміні обох колінних суглобів. У ході обговорення було вирішено виділити одноразову матеріальну допомогу у розмірі 45 тисяч гривень.

Досить важливим стало питання «Про уточнення назви об’єкта». Начальник відділу фінансів Сак Людмила Іванівна, керуючись розпорядженням Кабінету Міністрів України від 08.07.2020 № 891-р «Про розподіл у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», доповіла про необхідність уточнення назви об’єкту.

Таке рішення дасть можливість використати субвенцію Житомирського районного бюджету у розмірі 837 873 грн та співфінансування з бюджету Пулинської селищної територіальної громади у розмірі 8400 грн на придбання лапароскопічної стійки для комунального некомерційного підприємства «Лікарня» Пулинської селищної ради.

Крім цього, було розглянуто питання «Про внесення змін до бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2021 рік», яке після детального обговорення депутати погодили зі змінами.

У ході розгляду земельних питань увагу зосередили зокрема на питаннях затвердження проєктів землеустрою та технічних документацій із землеустрою; надання дозволу на виготовлення технічних документацій та розроблення проєктів землеустрою; надання в оренду земельної ділянки; надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки тощо.

По питаннях порядку денного було ухвалено низку відповідних рішень зі змінами й доповненнями.

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь