Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітаємо ФК «Фанат» (Пулини) з гідною перемогою!

Дата: 29.11.2021 12:18
Кількість переглядів: 668

28 листопада 2021 року, з метою пропаганди здорового способу життя, підвищення спортивної майстерності гравців, популяризації міні-футболу та організації дозвілля серед чоловіків, на базі КЗ «Любарська ДЮСШ» Любарської селищної ради відбувся  Відкритий турнір з мініфутболу «Футбол єднає однодумців».  

Команда ФК «Фанат» (Пулини) прийняла запрошення відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради та стала однією з 4 команд-учасниць. Наші ветерани футболу мали можливість поборотися за перемогу з командами смт. Романова, смт. Любара та с. Краснополя. У результаті запеклої гри, гравці ФК «Фанат» (Пулини) зуміли обійти суперників та здобути бажану перемогу.

Додому поверталися наші чемпіони не лише з гарним настроєм, а й з Кубком переможців.

Своїми враженнями від турніру поділився Микола Іщенко:

«Це було просто супер, неймовірний драйв, ще й погода сприяла крутій грі. Ми мали класну нагоду не тільки зіграти кілька матчів з професіоналами своєї справи, а й відпочити, зустрітися з давніми друзями, поділитися своїми думками, змінити атмосферу. Ми радіємо, що гарно зіграли та здобули перемогу. Це мотивація для нашого подальшого розвитку, для нас самих, усіх членів команди. А ще – це, звичайно, здоров’я. Ми власним прикладом намагаємося показати підростаючому поколінню, що спорт – запорука довголіття і щасливого життя. Наразі, ми вже їздили з командою і у Романів, і у Любар, сподіваємося, що найближчим часом зможемо такий турнір провести і у нас».

Уся громада вітає ФК «Фанат» з гідною перемогою! Щиро бажаємо кожному гравцю богатирського здоров’я, незмінної удачі, тепла у душі і щастя у родині. Нехай футбольна першість, котру ви нині здобули, стане для вас гарним мотиватором у подальших футбольних турнірах. Хай іскорки в очах і радість на серці, котрі вас зараз переповнюють, ніколи не гаснуть та слугують дороговказом на спортивному шляху. Радіємо разом з вами. Вітаємо з перемогою!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь