Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Обираємо туристичний логотип Житомирщини разом!

Дата: 26.11.2021 14:31
Кількість переглядів: 667

Шановні мешканці Пулинської громади!

Маємо унікальну можливість долучитися до голосування і обрати туристичний логотип Житомирщини. Голосування стартує сьогодні! Протягом 5 днів, до 30 листопада 2021 року включно, ви маєте змогу ознайомитися із представленими брендбуками та обрати саме той, який вам до вподоби та найповніше розкриватиме туристичний потенціал Житомирщини. 

До речі, серед тих, хто візьме участь у голосуванні, Департамент культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, 1 грудня 2021 року, розіграє подарунки – екоторбинки та футболки «Мандруй Житомирщиною».

Перш ніж проголосувати, обов'язково ознайомтеся з роботами фіналістів, а тоді оберіть переможця, перейшовши  за посиланням.

Довідково: 25 листопада 2021 року відбувся півфінал відкритого творчого конкурсу з розробки туристичного логотипа та брендбуку Житомирської області. Чотири півфіналісти представили свої презентації брендбуків туристичної Житомирщини. Журі ознайомившись з конкурсними роботами обрало двох фіналістів, згідно з Положенням про конкурс.  Саме з цих варіантів громадськість обиратиме найкращого та найвідповіднішого, що буде збільшувати туристичний, інвестиційний потенціал та покращувати туристичний імідж Житомирської області через популяризацію власного туристичного бренду. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь