Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Долучаємося до перегляду мистецької імпрези «Косенко і Житомир»

Дата: 24.11.2021 16:47
Кількість переглядів: 556

Наш світ і люди у ньому поволі черствішають. Сіра буденність, вічні проблеми, нестійке соціальне становище, нестабільність та невпевненість у кожному дні породжують повільну деградацію. Люди забувають про високе: про почуття, мистецтво, мрії і відкритість.

Нашестя коронавірусної хвороби сприяло пришвидшенню цього процесу та змусило людей закритися від зовнішнього світу, певним чином ізолюватися, а це породило ще більший занепад. Та час визирати з-під ковдри, знімати уявні завіси від довколишнього світу і починати знову жити, формуючи у своїх світлих душах не менш світлі відчуття.

З 22 по 26 листопада у Житомирі в рамках «Косенківського тижня» відзначають 125 річницю з Дня народження композитора, піаніста та педагога Віктора Косенка. До цієї дати у Житомирському музичному фаховому коледжі, який носить ім'я Віктора Косенка, відкрили постійно діючу фотодокументальну експозицію, присвячену композиторові, відбулася студентська двомовна українсько-англійська конференція «Погляди на Віктора Косенка», просвітницький онлайн-захід «Слухаємо та граємо Косенка».

Сучасні технології дають можливість долучатися кожному з нас до світу мелодій і звуків, пронесених крізь віки, випробуваних часом та переосмислених новим покоління.

Всі охочі мають змогу переглянути на Фейсбук-сторінці Житомирського музичного фахового коледжу ім. В.С. Косенка гала-концерт лауреатів та дипломантів Першого відкритого конкурсу камерної музики до 125-річчя Віктора Косенка та стати частиною великої сім'ї, котра святкує ювілей відомого Віктора Косенка.

А вже завтра, 25 листопада, о 12:00 год на Facebook-сторінці та YouTube-каналі Житомирської ОДА ми маємо унікальну можливість долучитися до перегляду мистецької імпрези «Косенко і Житомир», повідомляє пресслужба Житомирської ОДА.

 

З ПРОГРАМОЮ мистецької імпрези можна ознайомитися в описі

 

Наголошуємо, Презентацію фотодокументальної виставки в  Житомирському музичному фаховому коледжі ім. В.С. Косенка «Житомир в житті композитора. 1918-1928» можна переглянути за посиланням.

 

Щиро сподіваємося, що перегляд мистецької імпрези зуміє розбурхати глибоко заховані творчі пориви, стане бальзамом для зранених душ, мотиватором для роздумів і подальших задумів, а ще зробить принаймні один ваш вечір мистецько-творчим, креативним та корисним для роздумів і помислів. Гарна нагода провести час разом з сім’єю за філіжанкою чаю, вгорнувшись у теплий плед, ділячись своїм теплом і світлом, крізь призму творчості відомого Віктора Косенка.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь