Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відзначили кращі сільськогосподарські підприємства громади!

Дата: 24.11.2021 10:20
Кількість переглядів: 1063

Щороку у третю неділю листопада ми відзначаємо Всеукраїнський день працівників сільського господарства, професійне свято людей, які взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну.

 

З нагоди відзначення професійного свята серед усіх сільгосппідприємств Пулинської громади за результатами діяльності були обрані кращі з кращих.

 

Голова Пулинської селищної ради Олександр Гаврилюк мав за честь привітати керівників та працівників підприємств з професійним святом, а також вручити почесні грамоти, дипломи та подяки. Серед нагороджених:

 

Керівник СТОВ «Добра Ферма 2011» Томаш Йорка. Нагороджений Подякою Житомирської обласної державної адміністрації за значний особистий внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва в області у номінації «Краще підприємство у галузі тваринництва».

 

Механізатор СТОВ «Зоря Полісся» Андрій Єременко. Нагороджений Почесною грамотою Житомирської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю у номінації «Кращий механізатор».

 

Керівник СТОВ «Полісся» Олексій Ясененко. Нагороджений Дипломом Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації за розвиток агропромислового комплексу області у номінації «Краще підприємство у галузі рослинництва».

 

Керівник ФГ «Деметра» Володимир Лось. Нагороджений Подякою голови Житомирської обласної ради за високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди Дня фермера у номінації «Краще фермерське господарство».

 

Бажаємо усім сільськогосподарським трудівникам нашої громади міцного здоров’я і людського щастя, хай щедро колосяться врожаями ваші ниви, хай втілюються у життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту Пулинської громади та піднесення добробуту всього українського народу. 

Хай в усіх буде хліб і до хліба на столі! Низький уклін за вашу невпинну щоденну працю!

Фото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь