Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Центр надання соціальних послуг Пулинської селищної ради інформує

Дата: 23.11.2021 16:28
Кількість переглядів: 425

Традиційно з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».  

Метою проведення акції є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства у сім’ї щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків та активізація партнерського руху органів державної влади, державних закладів, громадських організацій до проблем насильства у сім’ї та захисту прав жінок.

Щорічно вся міжнародна спільнота – тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більше ніж 100 країн світу активізують свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшення розуміння та обізнаності про всі форми насильства, створення у конкретному регіоні соціального простору, вільного від  насильства.

Акція була ініційована Першим всесвітнім інститутом жіночого лідерства у 1991 році, для висвітлення питань щодо насильства стосовно жінок та прав людей. У 2001 році Україна приєдналася до акції «16 днів проти насильства».

Ми хочемо привернути увагу жертв насильства та робимо це поняття більш ширшим. Адже проблема насильства є досить серйозною, а прояви насильства і жорстокості виступають однією з передумов злочинності у суспільстві. Люди, які підлягають насильству, не завжди говорять про це іншим. І саме тому їм важко допомогти.

Якщо Ви чи Ваші знайомі зіткнулися з проблемою насильства або ж хочете дізнатися більш детальну інформацію звертайтеся до Центру надання соціальних послуг Пулинської селищної ради.

Наша адреса: смт. Пулини, вул. Шевченка, 104, кабінет 211.

 

Центр надання соціальних послуг

Пулинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь