Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

На селищному стадіоні «Колос» побували «вандали»!

Дата: 23.11.2021 15:41
Кількість переглядів: 459

 «У всякого своя доля, і свій шлях широкий, той мурує, той руйнує, той неситим оком…», писав Шевченко. Воно ж бо й дійсно так: є люди, які намагаються зробити цей світ кращим, життя громади безпечнішим, а людей щасливішими, одначе є й такі, котрим приносить задоволення руйнація та вандалізм.

 

Цими вихідними руками нищівних катів-вандалів був понівечений селищний стадіон «Колос». У результаті нічного поєдинку пошкоджена сітка на полі з штучним покриттям, відірвані таблички з навігаційними матеріалами біля тренажерів, вирізаний лаз для входження на стадіон з тилу.

 

Мотиви таких вчинків важко пояснити: можливо це справа рук звичайних недолюдей  напідпитку або ж під впливом наркотичного сп’яніння, а, можливо, це злісні ненависники здорового способу життя та  спортивного розвитку громади. Наразі відповіді не маємо!

 

Працівники Пулинської селищної ради звернулися з відповідною заявою до поліції. На місце події виїхала група, зафіксували факт понівечення майна, опитали очевидців. Щиро сподіваємося, що зовсім скоро винні будуть знайдені та покарані, а  наш стадіон виглядатиме як і до цього.

 

Пулинська селищна рада вкотре закликає усіх мешканців громади бережно відноситися до усього, що нас оточує, адже це наше спільне надбання, спрямоване на проведення культурного дозвілля та збереження здоров’я, особливо у такі непрості часи.

 

Якщо ви знаєте щось про цей інцидент, будь ласка, повідомте у поліцію. І завжди, коли Ви стаєте свідками якогось свавілля, не мовчіть, телефонуйте 102 або ж звертайтеся до органів місцевого самоврядування. Таке не повинно відбуватися у нашій громаді, бо це не просто не приємно, це породжує страх і небажання розвиватися та втілювати задумане.

 

Бережіть себе та уникайте необдуманих вчинків!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь