Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Вся радість життя вміщується у дитячій усмішці!»

Дата: 19.11.2021 16:45
Кількість переглядів: 538

Є на землі чисте-чисте озеро, у якому немає ні краплі брехні і обману, ні заздрості і ненависті, ні злоби і жалю. Воно прекрасне! Коли дивишся у його глибини, тебе переповнює щастя. А знаходиться воно зовсім поряд… в очах твоєї дитини!

Всесвітній день дитини, який за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН відзначається 20 листопада  гарна нагода привітати юних жителів Пулинської громади.

У день світового братерства і взаєморозуміння дітей, день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі, кожен дорослий повинен нагадати собі про ту відповідальність, яка лежить на нас за долі малюків, підлітків та юнацтва.

Ми повинні наповнити життя підростаючого покоління радістю, щастям, всебічним гармонійним розвитком та турботою.

Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми у них закладаємо, залежить не тільки майбутнє нашої громади, країни, а й всього світу. Тому запорукою розвитку нашої громади вважаємо повагу до прав дитини, врахування її думки при прийнятті рішень, що стосуються дітей, включення активної молоді до процесів прийняття рішень на місцевому рівні тощо.

Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Тому наше основне завдання – виховувати своїх дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими у собі. А ще – прищепити їм палку любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури.

Діти, як найбільш вразлива частина суспільства, гостро переживають наслідки серйозних суспільних проблем: криза сім’ї, бідність, недосконалість механізмів захисту прав тощо.

Пам’ятаймо, що головне для кожного малюка – увага, турбота і любов. Кожен із нас може ощасливити дитину, подарувавши частинку свого тепла, особливо тим, хто цього потребує найбільше!

«Діти, яких не люблять, стають дорослими, які не можуть любити», - говорив Перл Бак. Тому ми повинні огортати дітей турботою, піклуванням і любов’ю, аби вони відчували свою потрібність і захищеність, аби їх чисті ангельські серця не породжували злість і зневіру, аби вони ставали щасливішими й успішнішими від нас.

У Всесвітній день дитини, хочеться привітати усіх дітей на планеті і побажати, щоб ясні дитячі очі завжди світилися радістю, здоровою цікавістю і щирим подивом. Нехай ваші родини будуть міцними, єдиними, надійними і люблячими. Хай звучить дитячий сміх, народжуються надії і здійснюються мрії! Бережіть себе, адже сім’я – це головне!

Пам'ятайте, дорогі дорослі: «Вся радість життя вміщується у дитячій усмішці!»

З повагою - голова Пулинської селищної ради Олександр ГАВРИЛЮК!

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь