Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ВІЛЬНІ ТВОРИТИ МАЙБУТНЄ!

Дата: 19.11.2021 16:00
Кількість переглядів: 286

Щорічно, починаючи з 2014 року, 21 листопада відзначають важливе національне святоДень Гідності і Свободи! 21 листопада – дата одразу двох визначних для України революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

На законодавчому рівні День Гідності і Свободи встановлено «з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору…» 

День Гідності і Свободи – це народний виступ тисяч українців, які незадоволені своїм соціальним становищем, це соціальна зрілість, суспільна відповідальність, разюча солідарність і, звичайно, готовність на самопожертву. Це доказ єдності та згуртованості українського народу у відстоюванні власних громадянських прав і свобод, можливості творити майбутнє, відчувати відповідальність за долю своєї країни та за долю власних дітей.

Шановні мешканці громади, напередодні цього знаменного і величного Дня, ми з гордістю говоримо про те, що українці – це народ, який заслуговує поваги світової спільноти, адже те громадянське самоусвідомлення, яке відродилося у наших душах, свідчить про єдність у досягненні величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться нащадки. 

Ми повинні згуртуватися, підтримувати один одного, рухатися у одному напрямку, розвиватися і змінюватися. Особливо мусимо допомагати нашим військовим, які в ході АТО звільняють українську землю від чужоземних окупантів та роблять усе можливе для відновлення територіальної цілісності України.

Події на Майдані змінили український народ, об’єднали нас в єдиній, соборній й незалежній Україні. Ми у скорботі і з великою вдячністю згадуємо Героїв Небесної Сотні, їх велику людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, незламність духу і стійкість та вшановуємо подвиг громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави. Усі вони залишаться у пам’яті народу назавжди, стануть гордістю, оберегом і прикладом для майбутніх поколінь.

Напередодні цього величного Дня бажаю усім мирного неба над українською землею, благополуччя і добробуту, позитивних змін і впевненості у завтрашньому дні. Нехай не згасає віра у щасливе майбутнє Української держави і нашої громади!

Пам’ятаймо: наш шлях до відродження тільки почався, попереду багато перешкод, тому нам потрібна згуртованість, віра, наполегливість, стійкість переконань і титанічна праця. Приклад Героїв Небесної Сотні – виклик кожному українцю прокинутися і бути причетним до державотворення. Закликаю вас, дорогі жителі Пулинської громади, долучитися до покращення життя у громаді, не бути осторонь, давайте разом розвивати нашу громаду та втілювати грандіозні проєкти у життя.

Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну – Україну! Слава Україні!

З повагою – голова Пулинської селищної Олександр ГАВРИЛЮК!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь