Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Проводиться  щорічний Національний конкурс «Благодійна Україна»

Дата: 18.11.2021 08:43
Кількість переглядів: 353

Всеукраїнська Асоціація благодійників України  оголошує прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2021». Цьогоріч стартував 15-й за рахунком, ювілейний конкурс, який має на меті відзначити найкращі благодійні та волонтерські ініціативи, реалізовані протягом 2021 року.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2021 року.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.

Заявку можна завантажити за посиланням (завантажити заявку). Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.com до 7 березня 2022 року (включно). До неї також доцільно додати фотографії (не більше 5-10 шт.), лінки на інформацію про благодійну чи волонтерську діяльність учасника конкурсу, що розміщена в інтернеті, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які краще характеризують діяльність учасника конкурсу.

Цьогоріч визначено 25 конкурсних номінацій, у яких заявник може брати участь. Заповнюючи заявку необхідно обрати одну або декілька номінацій під які підпадає діяльність організації чи проєкт.

Термін прийому заявок на конкурс: 4 жовтня 2021 року-7 березня 2022 року. Участь у конкурсі безоплатна.

Кожна конкурсна заява буде оцінена незалежною експертною радою, до складу якої входять експерти з різних галузей, запрошені Організатором до участі.

У кожній із номінацій визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможець буде оголошений на церемонії нагородження, що відбудеться навесні 2022 року у Києві.  Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» - унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра». Лауреати, які посядуть  друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами.

Більше про умови участі, перелік номінацій, основні етапи конкурсу, положення про конкурс та заявку дізнавайтеся в оголошенні.

Детальніша інформація за телефоном: 067-164-04-11 (в робочі дні та години), e-mail: konkurs.blago@gmail.com; офіційні сайти конкурсу: http://vboabu.org.ua/http://blagoukraine.org/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь