Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання з Міжнародним Днем студента!

Дата: 17.11.2021 16:19
Кількість переглядів: 473

Шановні студенти, а також ті, хто присвятив своє життя студентству!

Щороку, 17 листопада відзначається Міжнародний день студента. Це найцікавіший, веселий і, водночас, дуже відповідальний етап у житті кожної людини, коли закладаються основи майбутніх професійних та життєвих успіхів.

Це час, коли життя людини сповнюється неймовірними подіями, зустрічами з прекрасними людьми. Це великий досвід і разом з тим, виснажлива праця, випробовування, формування характеру та власної життєвої позиції. Це зародження самостійності та відповідальності. А ще – це теплі розмови з одногрупниками про викладачів, дисципліни та перипетії, залиті незліченною кількістю кави і сліз, подекуди приправлених тригодинним сном і смачними маминими пиріжками.

Бути студентом – означає бути незалежним, неупередженим, безстрашним, вірити у свої сили. Адже для Вас, молодих та сміливих, нічого недосяжного немає. 

Сьогодні, згадуючи про свої студентські роки, вчительки ОЗЗСО Пулинської ЗОШ I-III ступенів, ніжно всміхаються, примружуючи очі, з приємним щемом згадують свої студентські безтурботні роки, які подарували їм перше кохання, справжніх друзів, незабутні зустрічі і безцінний життєвий досвід.

А 24-річна мешканка громади Наталія на запитання: «Якими були ваші студентські роки?» дещо знітившись, відповідає:

«Я сумую за тим недалеким часом, коли все було просто і зрозуміло: пари, бібліотека, недоспані ночі, сесії і радість від заслуженої стипендії… а ще задушевні нічні розмови ні про що, сотні прочитаних сторінок художньої літератури, приємна втома і вихр енергії. Так-так, студентське життя не проходить, воно вирує, постійно то штормить, то ніжно пестить.  

Це напхані мамою торби: безкінечно повні, завжди перевірені і неодмінно великі. Здавалося, що мама відправляла не на тиждень, а на цілу вічність, завжди турботливо і якось співчутливо пояснюючи: «Знаю, як ви там тою хімією травитесь! А тут все корисне, все своє, домашнє: молочко, сирок, сметанка, яєчка й пиріжки!»

Це обійми: батьківські ніжні обійми, трепет материнського серця і сльози в очах. Студентські роки – свіжий подих, гармонія, вони, як улюблений смаколик: ніколи не набридають, змушують спробувати ще і залишають по собі приємний післясмак!»

Тож у цей світлий День щиро вітаємо усіх причетних до свята: тих, хто зберігає в душі вогонь творчості, жагу до знань, пошуку і відкриттів; тих, хто мав щастя провести юність у лекційних залах і лабораторіях університетів, інститутів, академій; тих, хто нині осягає премудрості науки, здобуваючи освіту у вищих та середніх спеціальних навчальних закладах і, звичайно, тих, хто передає свої знання і досвід молодому поколінню, вкладаючи сили і душу у підготовку сучасних висококваліфікованих фахівців. 

Бажаємо усім Вам щастя, вірних друзів, мудрих наставників, досвідчених колег, надійних партнерів. Будьте впевнені у своїх силах, ефективно використовуйте кожну можливість, яку дарує Вам доля, і не втрачайте дух свободи! Миру Вам, здоров’я, віри в краще майбутнє і хай здобуті знання та вміння стануть запорукою ycпiшного майбутнього нашої громади та всієї України! Нехай збудуться Ваші мрії та назавжди збережеться у Ваших серцях романтика студентського життя. Зі святом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь