Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання 14-ї чергової сесії 8-го скликання Пулинської селищної ради

Дата: 12.11.2021 09:52
Кількість переглядів: 779

11 листопада 2021 року відбулося засідання чотирнадцятої чергової сесії восьмого скликання Пулинської селищної ради.

На розгляд сесії було винесено 29 питань порядку денного, з яких 11 стосувалися земельного напряму та різне. На засідання прибули 16 із 26 депутатів.

У ході засідання були розглянуті такі питання: про включення об’єктів малої приватизації до Переліку об’єктів комунальної власності Пулинської селищної ради, що підлягають приватизації (смт Пулини, вул. Героїв Небесної Сотні, 13 та  с. Ялинівка, вул. Шевченка, 1-Б); про створення аукціонної комісії та затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації Пулинської селищної ради; про продовження договору оренди без проведення аукціону; про представлення кандидатури Опанащука М.А. до присвоєння почесного звання «Заслужений працівник освіти України»; про внесення змін до рішення 13 сесії 8-го скликання Пулинської селищної ради №623 від 07.10.2021р. «Про початок процесу оптимізації старостинських округів на території Пулинської селищної ради»; про внесення змін до бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2021 рік та схвалення прогнозу бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки тощо.

Крім цього, розглянули близько 6 питань, які стосуються зміни юридичних адрес, пов’язаних з виконанням Постанови Верховної Ради України №807-IX від 17.07.2020р. «Про утворення та ліквідацію районів» та віднесенням Пулинського району до Житомирського району.

У ході розгляду земельних питань увагу зосередили зокрема на питаннях затвердження детального плану території та технічних документацій із землеустрою;  надання дозволу  на розроблення проєктів землеустрою та викуп земельної ділянки; передачі в оренду земельної ділянки та інші.

З доповідями по питаннях порядку денного виступили селищний голова Гаврилюк Олександр Станіславович, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мурзаков Сергій Анатолійович, секретар ради Метельська Людмила Олександрівна, начальник відділу фінансів Сак Людмила Іванівна, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, земельних відносин та інвестиційної діяльності Кайданюк Іван Володимирович, провідний спеціаліст з юридичних питань Тимощук Олександр Олегович.

У ході розгляду питань порядку денного було ухвалено низку відповідних рішень зі змінами й доповненнями.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь