Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Підтримка ветеранів АТО та  їх реінтеграція на рівні громад. Досвід Житомирщини

Дата: 10.11.2021 16:54
Кількість переглядів: 428

ГО «Простір можливостей» запрошує представників органів влади, місцевого самоврядування та громадськості до онлайн-презентації аналітичного звіту за результатами соціально-демографічного аналізу спільноти екскомбатантів АТО/ООС та проблем реінтеграції у Житомирській області.

Презентація відбудеться на платформі ZOOM 12 листопада 2021 об 11:00.

Взяти участь можна, зареєструвавшись за посиланням https://forms.gle/tRwGCYuKNrw153Uo7. Також до заходу можна долучитися на сторінці ГО "Простір можливостей" у Фейсбуці:   wwww.facebook.com/place.of.opportunities.

Звіт підготовлено ГО «Простір можливостей» у межах проєкту «Адвокація для медико-психологічної реабілітації та соціальної адаптації ветеранів у Дніпропетровській та Житомирській областях»  у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь