Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Всесвітній день молоді – свято тих, хто змінює світ!

Дата: 10.11.2021 15:25
Кількість переглядів: 489

Щорічно, 10 листопада відзначають Всесвітній день молоді. Це неофіційне міжнародне свято молоді під егідою Всесвітньої федерації демократичної молоді, яке встановлене на честь заснування Всесвітньої федерації демократичної молоді.

Всесвітній день молоді – досить динамічне свято активних, енергійних, невпинних та сміливих людей, котрі своїм ентузіазмом та позитивом заряджають усіх навколо. Це свято тих юнаків та юнок, котрі мають невичерпні можливості, сили, талант і час для втілення мрій, для прийняття рішень, для змін. Недаремно Трістан Бернар говорив: «Молодість гарна не тим, що дає можливість робити помилки, а тим, що дає час на їхнє виправлення».

Всесвітній день молоді – це також свято тих, у кого душа молода, серце любить, а очі сяють від щастя, адже молодість не залежить від віку – вона живе у душі того, хто не перестає літати, будувати плани та виконувати задумане.

Тож у цей світлий осінній день, що сьогодні радував нас свіжим подихом заморозків, котрі, наче петриківським розписом, розфарбували весь довколишній світ, вітаємо нашу гордість і надію, наших креативних і талановитих, оптимістичних і ініціативних – нашу молодь.

Щиро бажаємо Вам пронести цей молодечий запал і іскорку в очах крізь все життя, бути сміливими і не боятися труднощів, ставити перед собою найграндіозніші цілі і виконувати їх,  підкорювати нові горизонти, досягти всього, чого тільки забажаєте.

Не дивлячись ні на що, будьте чесними і відкритими, допомагайте ближньому, змінюйтеся на краще, але завжди лишайтеся Людьми. Відкиньте свої гаджети, приділіть час рідним, саморозвитку та духовному наповненню. Будьте і надалі нашою гордістю, весняним цвітом Пулинської громади, що заявляє про себе на увесь світ.

Будьте здорові і неодмінно щасливі, нехай збуваються всі ваші мрії та надії. Зі святом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь