Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Міжнародний день бухгалтерії – свято повелителів дебету і кредиту!

Дата: 10.11.2021 12:57
Кількість переглядів: 442

Сьогодні своє професійне свято відзначають найточніші, найуважніші та найзосередженіші  люди на землі – бухгалтери.

Нагадаємо, що бухгалтери відзначають професійне свято двічі на рік: Міжнародний день бухгалтерії припадає на 10 листопада, а Україна святкує День бухгалтера 16 липня.

Дата відзначення Міжнародного дня бухгалтерії є невипадковою, адже саме 10 листопада 1494 року у Венеції була опублікована книга Луки Пачолі «Все про арифметику, геометрію та пропорцію», у якій автор зібрав усі існуючі знання про математичні розрахунки того часу. Цікаво, що один із розділів книжки називався  «Про рахунки та інші записи», у якій Пачолі описав бухгалтерську справу у Венеції, а обліковий цикл, описаний у тій книзі, здебільшого, використовується  і досі.

Тому нині, з нагоди професійного свята хочеться привітати усіх причетних та побажати міцного здоров'я, сміливості, амбіцій та професіоналізму. Не втрачайте вправність, примножуйте знання, домагайтеся всього задуманого! Зберігайте баланс і гармонію як на роботі, так і в сім'ї! Нехай у вашому житті ніколи не буває мінусів, нехай ніколи не доводиться вам ділити і віднімати, а лише примножувати і додавати. Бажаю, щоб у щоденній звітності всі біди, поганий настрій і злі наміри недругів були на нулі. Усіх благ вам, дорогі, і зі святом!

З повагою голова Пулинської селищної ради – Олександр ГАВРИЛЮК!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь