Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва: вітання й нагороди

Дата: 09.11.2021 16:17
Кількість переглядів: 690

Сьогодні відзначають своє професійне свято люди незвичайної професії, котрі щодень дарують радість душі, наповнюють високими і світлими почуттями, вчать розуміти прекрасне, формують духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди у суспільстві. Своєю плідною працею та силою духу вони підносять культурний імідж нашої громади на високий щабель. Так, це свято працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Фото без описуЗ метою відзначення свята, Департамент культури, молоді та спорту облдержадміністрації запросив працівників культури та майстрів народного мистецтва Пулинської селищної ради долучитися до онлайн привітання з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва за участі голови обласної державної адміністрації Віталія Бунечка.

Фото без опису Фото без опису 

Варто відмітити, що такий формат привітання досить відрізняється від тих заходів, до яких ми звикли. Одначе, таке переформатування привносить якусь родзинку у відзначення свята, підкреслює його значимість і важливість для всієї української нації.

Фото без опису

До привітань офлайн долучився і Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк. Працівникам культури та майстрам народного мистецтва побажав великих творчих успіхів та мистецьких злетів, життєвих перемог, натхнення, душевної рівноваги, сил та здоров’я, втілити все задумане. Також подякував за клопітку щоденну працю, покликану розбурхувати скам’янілі людські серця, наповнювати їх життєвою енергією та вчити знаходити радість кожного нового дня.

За активну участь у культурно-мистецькому житті громади та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Почесними грамотами Пулинської селищної ради селищний голова нагородив:

Івана Грибана – аматора, учасника народного чоловічого вокального колективу «Промінь».

Наталію Журавську – директорку будинку культури с. Новий Завод.

Ларису Громську – головну спеціалістку відділу гуманітарного Пулинської селищної ради.

- Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі,  а разом з тим, примножуєте  культурну велич нашої громади, - підкреслив селищний голова.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

Естафету привітань підхопила начальниця відділу гуманітарного Олена Гузюк. Усім причетним побажала і надалі світити яскравою зорею над ореолом Пулинської громади, втілювати у життя свої сміливі задуми, завжди рухатися вперед і дивувати своїм талантом.

Грамотами відділу Гуманітарного Пулинської селищної ради пані Олена нагородила  Івана Опанащука – керівника народного чоловічого вокального колективу «Промінь» та Анатолія Ящука аматора, учасника фольклорного колективу «Криниченька» с. Ялинівка.

Насамкінець додала: «Ваша майстерність та професіоналізм зберігають і постійно збагачують нашу культуру, а творчість засвідчує глибинну любов до животворних джерел народного мистецтва та вірність рідному краю».

Фото без опису Фото без опису 

Директор Центру культури і дозвілля Пулинської селищної ради Віктор Саюк вручив Подяки жіночому вокальному ансамблю «Мелодія душі» та аматору, учаснику народного чоловічого вокального колективу «Промінь» - Володимиру Фудалю. Доєднуючись до усіх привітань, додав: «Усім працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени бажаю здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасного прагнення до самовдосконалення, творчої наснаги, мистецьких досягнень та здобутків!».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь