Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Щиро вітаємо з професійним святом працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Дата: 08.11.2021 17:53
Кількість переглядів: 627

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва, прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Народна мудрість каже: «Без традиції — нема культури, а без культури — нема нації. Кожен народ існує доти, доки живе його культура». Культура – це те, що перетворює людину на розумну мислячу особистість, здатну творити прекрасне, оберігати його та передавати з покоління у покоління як цінність.

Культура – це фактор об’єднання людського роду, а люди, котрі присвятили себе благородній справі — відтворювати, зберігати та примножувати безцінні духовні скарби нашого народу – це  незмінні янголи-охоронці, хранителі нашого майбутнього, які вершать всесвітню місію: несуть у світ прекрасне і вічне, бережуть і примножують самобутню українську культуру.

Напередодні професійного свята, щиро звертаюся до всіх, хто не уявляє свого життя без книги, музики, танцю, театру, слова – без мистецтва, до тих особистостей, котрі присвятили своє життя культурі. Ви – незвичайні люди, ви – великі генії, талановиті обереги нашої громади. Ваша професія – особлива. Завдячуючи Вам, ми вчимося любити рідний край, пісню і танець рідного народу.

Щиро вдячний працівникам будинків культури та клубних установ, бібліотек,  мистецьких навчальних закладів, учасникам аматорських колективів, майстрам народного мистецтва за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки. Ваша творчість, організаторська діяльність слугують розквіту нашої громади, формують її культурну неповторність, радують глядача неперевершеними зразками народної творчості, виховують у підростаючого покоління усвідомлення значущості ролі культури, дарують кожному з нас надію у час тотального неспокою, є розрадою і крильми на життєвому шляху!

Спасибі Вам, що, наче художники, розфарбовуєте нашу буденність та даруєте усмішки.  Ваша творчість породжує у наших душах гармонію, а нові перемоги – гордість за знайомство з Вами. Ви – багатство нашої громади, її надія та велич.

Дорогі працівники культури та майстри народного мистецтва, бажаю Вам творчого ентузіазму, незгасного прагнення радувати та дивувати людей оригінальними ідеями на ниві культури, нових творчих злетів, міцного здоров’я, родинного затишку. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.              

З найщирішими вітаннями – голова Пулинської селищної ради ОЛЕКСАНДР ГАВРИЛЮК!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь