Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Найщиріші вітання з Днем працівника соціальної сфери!

Дата: 05.11.2021 15:47
Кількість переглядів: 408

Шановні працівники соціальної сфери!

Традиційно, у  першу неділю листопада відзначають незвичайне свято, свято гуманізму, милосердя і тепла – День працівника соціальної сфери України.

Відзначення цього свята на державному рівні є свідченням визнання високої ролі служб соціального захисту, які найближче стоять до життєвих потреб та інтересів більшості громадян, які потребують підтримки та допомоги. Ви за покликом серця і душі  надаєте допомогу громадянам похилого віку та людям з особливими потребами, хворим і сиротам, багатодітним і малозабезпеченим, безробітним і ветеранам війни. Ви подібно до медиків рятуєте людські життя, протягуючи руку допомоги у переломний, складний момент.  

Дорогі працівники соціальної сфери, перш за все, хочу подякувати Вам за милосердя, турботу та любов до ближнього, за те піклування, допомогу і співпереживання, яким ви щоденно нагороджуєте всіх, хто потребує уваги та підтримки. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Хоча Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла, вона служить величній справі  - соціальному захисту людини.

Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, витримки у життєвих випробуваннях, невичерпної енергії у роботі, вдячності людей, наснаги і завзяття у служінні своїй справі! Нехай ваша чуйність і доброта повертається Вам сторицею.

З найщирішими вітаннями – голова селищної ради Олександр ГАВРИЛЮК!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь