Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Нові здобутки талановитих пулинчанок у Всеукраїнському конкурсі сучасного та класичного мистецтва

Дата: 04.11.2021 15:53
Кількість переглядів: 621

Раді повідомити результати участі наших юних талантів у Всеукраїнському конкурсі сучасного та класичного мистецтва АртФест 2021. Цьогоріч конкурс відбувся з використанням дистанційних технологій, для всіх творчих колективів та солістів, незалежно від віку і місця проживання.

У вересні 2021 року вихованки Школи мистецтв Пулинської селищної ради та хореографічний колектив «Сузір'я» надіслали заявку на участь у конкурсі АртФест 2021, який проводиться у партнерстві з канадською онлайн платформою ApplyBoard. Оскільки конкурс відбувався у дистанційному режимі, члени журі, під керівництвом заслуженої артистки України Лариси Дедюх, оцінювали відео-виступи учасників, які були прикріплені до конкурсних заявок.

Наприкінці жовтня наші конкурсантки отримали іменні Дипломи канадського зразка з унікальним  серійним номером, медалі та кубок з символікою конкурсу АртФест 2021. До речі, Дипломи котируються при атестації працівників творчої індустрії .

З гордістю називаємо імена наших талановитих землячок, вихованок Пулинської школи мистецтв:

  1. Бойко Богдана – Диплом II ступеня у номінації «Інструментальний жанр» (сопілка). Викладач: Іщенко І.Г.
  2. Бернацька Божена – Диплом II ступеня у номінації «Інструментальний жанр» (акордеон). Викладач: Бернацький В.М.
  3. Глубока Діана та Дюбченко Софія – Дипломи III ступеня у номінації «Інструментальний жанр» (фортепіано). Викладач Адамович О.М.

Вітаємо з перемогою хореографічний колектив «Сузір'я» на чолі з керівником Оріховською О.В. Запальний номер колективу підкорив серця журі і вони вибороли Диплом I ступеню та Гран Прі.

Щиро вітаємо наших пулинських зірочок з перемогами на Всеукраїнському конкурсі сучасного та класичного мистецтва АртФест 2021. І дуже дякуємо, що вони розфарбовують наші сірі будні своїм мистецьким талантом, переконують, що сьогодення – це не в’язка суміш неприємних новин про поширення коронавірусної хвороби, вакцинації і обмежень, а це яскраві миттєвості життя, нові можливості і перспективи.

Дорогі наші, бажаємо Вам натхнення до творчих звершень, неодмінного успіху, мистецьких злетів і нехай те, що Ви даруєте людям вертається до вас сторицею.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь