Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Житомиргаз Збут»: ціна газу для населення у листопаді 2021 року

Дата: 01.11.2021 15:59
Кількість переглядів: 706

ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під  брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», інформує: ціна газу для побутових споживачів у листопаді залишається незмінною – на рівні 7,99 грн за кубометр. Населення на весь опалювальний сезон застраховане від зростання вартості енергоресурсів.

 

«Понад 360 тисяч наших споживачів, які використовують газ у побуті можуть бути спокійними. Адже для них вартість блакитного палива зафіксована до травня наступного року. Крім того 4,3 тисячі побутових споживачів на Житомирщині обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж» і тепер протягом осінньо-зимового періоду мають однакові платежі щомісяця», –  розповіла директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

 

Проте запорукою тепла й затишку у домівках споживачів є вчасний розрахунок за використаний енергоресурс. Аби газопостачання було стабільним, потрібно вчасно розраховуватися за спожитий газ – кожного місяця до 25 числа.

 

Нагадаємо: «ТОВ «Житомиргаз Збут» почав з грудня минулого року реалізовувати електроенергію для юридичних осіб. Корпоративні клієнти можуть обрати найбільш привабливі умови співпраці. Серед переваг – відсутність штрафів за небаланси, можливість сплачувати за послугу розподілу електроенергії через постачальника. Також кожен клієнт самостійно обирає найбільш зручний графік розрахунку:

  • передплата,

  • подекадна оплата,

  • за фактом споживання.

Стати клієнтом ТОВ «Житомиргаз Збут» та не перейматися про вартість газу до кінця опалювального сезону дуже просто:   https://zt.gaszbut.com.ua/customer.

Про всі деталі пропозиції «електроенергія + газ» дізнавайтеся в менеджера за телефоном: (067) 512 24 32.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь